Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46595
Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Погайдак, Р. Г. | |
| dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | |
| dc.contributor.author | Федишин, Ірина Богданівна | |
| dc.contributor.author | Pohaidak, R. | |
| dc.contributor.author | Sherstiuk, R. | |
| dc.contributor.author | Fedyshyn, I. | |
| dc.coverage.temporal | 11 жовтня 2024 року | |
| dc.coverage.temporal | 11 October 2024 | |
| dc.date.accessioned | 2024-12-11T13:21:46Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-11T13:21:46Z | - |
| dc.date.created | 2024-10-11 | |
| dc.date.issued | 2024-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Погайдак Р. Г. Роль інновацій у менеджменті підприємства ресторанного бізнесу / Погайдак Р. Г., Шерстюк Роман Петрович, Федишин Ірина Богданівна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 87–88. | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-84-9 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46595 | - |
| dc.format.extent | 87-88 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-6/170 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.26565/2524-2547-2024-67-09 | |
| dc.title | Роль інновацій у менеджменті підприємства ресторанного бізнесу | |
| dc.title.alternative | The role of innovation in the management of a restaurant business enterprise | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 330.3 | |
| dc.relation.references | 1. Pylypenko H., PylypenkoYu., Prokhorova V., Mnykh O., Dubiei Yu. Transition to a new paradigm of human capital development in the dynamic environment of the knowledge economy. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu. 2021. No 6. Рр. 142-148. DOI:https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-6/170 | |
| dc.relation.references | 2. Sherstiuk, R., Kozlovskyy, A. Innovative strategies for enterprises’ development in the conditions of modern challenges. Social Economics, (67), 2024. pp. 91-102. URL: https://doi.org/10.26565/2524-2547-2024-67-09 | |
| dc.relation.references | 3. Федишин І. Дослідження впливу криз на маркетингову стратегію підприємств сфери обслуговування / І. Федишин // Галицький економічний вісник. - Т. : ТНТУ, 2022. - Том 78-79. - № 5-6. - С. 16–23. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Pylypenko H., PylypenkoYu., Prokhorova V., Mnykh O., Dubiei Yu. Transition to a new paradigm of human capital development in the dynamic environment of the knowledge economy. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu. 2021. No 6. Rr. 142-148. DOI:https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-6/170 | |
| dc.relation.referencesen | 2. Sherstiuk, R., Kozlovskyy, A. Innovative strategies for enterprises’ development in the conditions of modern challenges. Social Economics, (67), 2024. pp. 91-102. URL: https://doi.org/10.26565/2524-2547-2024-67-09 | |
| dc.relation.referencesen | 3. Fedyshyn I. Doslidzhennia vplyvu kryz na marketynhovu stratehiiu pidpryiemstv sfery obsluhovuvannia, I. Fedyshyn, Galician economic journal, T. : TNTU, 2022, V. 78-79, No 5-6, P. 16–23. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
| dc.citation.spage | 87 | |
| dc.citation.epage | 88 | |
| dc.citation.conference | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
| dc.identifier.citation2015 | Погайдак Р. Г., Федишин І. Б. Роль інновацій у менеджменті підприємства ресторанного бізнесу // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 87–88. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Pohaidak, R., Sherstiuk, R., & Fedyshyn, I. (2024). Rol innovatsii u menedzhmenti pidpryiemstva restorannoho biznesu [The role of innovation in the management of a restaurant business enterprise]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 87-88. TNTU. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Pohaidak R., Sherstiuk R., Fedyshyn I. (2024) Rol innovatsii u menedzhmenti pidpryiemstva restorannoho biznesu [The role of innovation in the management of a restaurant business enterprise]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 87-88 [in Ukrainian]. | |
| Appears in Collections: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| CHUMACON12_2024_Pohaidak_R-The_role_of_innovation_in_87-88.pdf | 503,29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| CHUMACON12_2024_Pohaidak_R-The_role_of_innovation_in_87-88.djvu | 36,55 kB | DjVu | View/Open | |
| CHUMACON12_2024_Pohaidak_R-The_role_of_innovation_in_87-88__COVER.png | 1,33 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.