กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46571

Заглавие: Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу
Други Заглавия: Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business
Автори: Коваленко, А. С.
Владимир, Ольга Михайлівна
Kovalenko, A.
Vladymyr, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Коваленко А. С. Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу / Коваленко А. С., Владимир Ольга Михайлівна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 49–50.
Bibliographic reference (2015): Коваленко А. С., Владимир О. М. Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 49–50.
Bibliographic citation (APA): Kovalenko, A., & Vladymyr, O. (2024). Innovatsiini tekhnolohii v sferi HORECA: novi mozhlyvosti dlia restorannoho biznesu [Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 49-50. TNTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kovalenko A., Vladymyr O. (2024) Innovatsiini tekhnolohii v sferi HORECA: novi mozhlyvosti dlia restorannoho biznesu [Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 49-50 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
Conference/Event: Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Journal/Collection: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Дата на Публикуване: 11-Окт-2024
Date of entry: 11-Дек-2024
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11 жовтня 2024 року
11 October 2024
UDC: 334
338.4
Number of pages: 2
Page range: 49-50
Start page: 49
End page: 50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46571
ISBN: 978-617-7875-84-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf
https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/
https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy
References (Ukraine): 1. Владимир О., Бажанова Н. (2022) Суспільні виклики та соціальна відповідальність бізнесу у час війни. Соціально-економічні проблеми і держава. 2 (27). С. 45-62. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf.
2. Андрушків Б.М., Паляниця В.А., Погайдак О.Б., Ратинський В.В., Ціх Г.В. Інноваційні підходи до розв’язання проблем управління взаємовідносинами у сфері сервісного обслуговування територіальних громад. Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування: матеріали Ⅷ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті почесного проф. ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка М.Г. 2019. С. 9-11.
3. Паляниця В.А., Пазюк Н.О. Інноваційні напрямки маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі як чинник відновлення сфери гостинності. Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу: матеріали Х Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті почесного проф. ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка М.Г. 2022. С.78-79.
4. Інновації у ресторанному бізнесі: впровадження технологій у HoReCa // SUN ONE HR-аутсорсинг компанія. URL: https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/.
5. Силівейстр В. ТОП-13 трендів у ресторанному бізнесі у 2024 році // Poster POS. Poster POS – програма автоматизації HoReCa: система обліку для громадського харчування на планшеті. URL: https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy.
References (International): 1. Vladymyr O., Bazhanova N. (2022) Suspilni vyklyky ta sotsialna vidpovidalnist biznesu u chas viiny. Socio-Economic Problems and the State. 2 (27). P. 45-62. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf.
2. Andrushkiv B.M., Palianytsia V.A., Pohaidak O.B., Ratynskyi V.V., Tsikh H.V. Innovatsiini pidkhody do rozviazannia problem upravlinnia vzaiemovidnosynamy u sferi servisnoho obsluhovuvannia terytorialnykh hromad. Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia: materialy Ⅷ Vseukr. nauk.-prakt. konf. pamiati pochesnoho prof. TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka M.H. 2019. P. 9-11.
3. Palianytsia V.A., Paziuk N.O. Innovatsiini napriamky marketynhovykh komunikatsii u restorannomu biznesi yak chynnyk vidnovlennia sfery hostynnosti. Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu: materialy Kh Vseukr. nauk.-prakt. konf. pamiati pochesnoho prof. TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka M.H. 2022. P.78-79.
4. Innovatsii u restorannomu biznesi: vprovadzhennia tekhnolohii u HoReCa, SUN ONE HR-autsorsynh kompaniia. URL: https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/.
5. Syliveistr V. TOP-13 trendiv u restorannomu biznesi u 2024 rotsi, Poster POS. Poster POS – prohrama avtomatyzatsii HoReCa: systema obliku dlia hromadskoho kharchuvannia na plansheti. URL: https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.