このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46571
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, А. С. | |
dc.contributor.author | Владимир, Ольга Михайлівна | |
dc.contributor.author | Kovalenko, A. | |
dc.contributor.author | Vladymyr, O. | |
dc.coverage.temporal | 11 жовтня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11 October 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-12-11T13:21:44Z | - |
dc.date.available | 2024-12-11T13:21:44Z | - |
dc.date.created | 2024-10-11 | |
dc.date.issued | 2024-10-11 | |
dc.identifier.citation | Коваленко А. С. Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу / Коваленко А. С., Владимир Ольга Михайлівна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 49–50. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-84-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46571 | - |
dc.format.extent | 49-50 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 | |
dc.relation.uri | http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf | |
dc.relation.uri | https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/ | |
dc.relation.uri | https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy | |
dc.title | Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу | |
dc.title.alternative | Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 334 | |
dc.subject.udc | 338.4 | |
dc.relation.references | 1. Владимир О., Бажанова Н. (2022) Суспільні виклики та соціальна відповідальність бізнесу у час війни. Соціально-економічні проблеми і держава. 2 (27). С. 45-62. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf. | |
dc.relation.references | 2. Андрушків Б.М., Паляниця В.А., Погайдак О.Б., Ратинський В.В., Ціх Г.В. Інноваційні підходи до розв’язання проблем управління взаємовідносинами у сфері сервісного обслуговування територіальних громад. Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування: матеріали Ⅷ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті почесного проф. ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка М.Г. 2019. С. 9-11. | |
dc.relation.references | 3. Паляниця В.А., Пазюк Н.О. Інноваційні напрямки маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі як чинник відновлення сфери гостинності. Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу: матеріали Х Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті почесного проф. ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка М.Г. 2022. С.78-79. | |
dc.relation.references | 4. Інновації у ресторанному бізнесі: впровадження технологій у HoReCa // SUN ONE HR-аутсорсинг компанія. URL: https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/. | |
dc.relation.references | 5. Силівейстр В. ТОП-13 трендів у ресторанному бізнесі у 2024 році // Poster POS. Poster POS – програма автоматизації HoReCa: система обліку для громадського харчування на планшеті. URL: https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy. | |
dc.relation.referencesen | 1. Vladymyr O., Bazhanova N. (2022) Suspilni vyklyky ta sotsialna vidpovidalnist biznesu u chas viiny. Socio-Economic Problems and the State. 2 (27). P. 45-62. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf. | |
dc.relation.referencesen | 2. Andrushkiv B.M., Palianytsia V.A., Pohaidak O.B., Ratynskyi V.V., Tsikh H.V. Innovatsiini pidkhody do rozviazannia problem upravlinnia vzaiemovidnosynamy u sferi servisnoho obsluhovuvannia terytorialnykh hromad. Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia: materialy Ⅷ Vseukr. nauk.-prakt. konf. pamiati pochesnoho prof. TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka M.H. 2019. P. 9-11. | |
dc.relation.referencesen | 3. Palianytsia V.A., Paziuk N.O. Innovatsiini napriamky marketynhovykh komunikatsii u restorannomu biznesi yak chynnyk vidnovlennia sfery hostynnosti. Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu: materialy Kh Vseukr. nauk.-prakt. konf. pamiati pochesnoho prof. TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka M.H. 2022. P.78-79. | |
dc.relation.referencesen | 4. Innovatsii u restorannomu biznesi: vprovadzhennia tekhnolohii u HoReCa, SUN ONE HR-autsorsynh kompaniia. URL: https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/. | |
dc.relation.referencesen | 5. Syliveistr V. TOP-13 trendiv u restorannomu biznesi u 2024 rotsi, Poster POS. Poster POS – prohrama avtomatyzatsii HoReCa: systema obliku dlia hromadskoho kharchuvannia na plansheti. URL: https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.citation.spage | 49 | |
dc.citation.epage | 50 | |
dc.citation.conference | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.identifier.citation2015 | Коваленко А. С., Владимир О. М. Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 49–50. | |
dc.identifier.citationenAPA | Kovalenko, A., & Vladymyr, O. (2024). Innovatsiini tekhnolohii v sferi HORECA: novi mozhlyvosti dlia restorannoho biznesu [Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 49-50. TNTU. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Kovalenko A., Vladymyr O. (2024) Innovatsiini tekhnolohii v sferi HORECA: novi mozhlyvosti dlia restorannoho biznesu [Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 49-50 [in Ukrainian]. | |
出現コレクション: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
CHUMACON12_2024_Kovalenko_A-Innovative_technologies_49-50.pdf | 596,45 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
CHUMACON12_2024_Kovalenko_A-Innovative_technologies_49-50.djvu | 36,51 kB | DjVu | 見る/開く | |
CHUMACON12_2024_Kovalenko_A-Innovative_technologies_49-50__COVER.png | 1,32 MB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。