Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46571
Başlık: | Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу |
Diğer Başlıklar: | Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business |
Yazarlar: | Коваленко, А. С. Владимир, Ольга Михайлівна Kovalenko, A. Vladymyr, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Коваленко А. С. Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу / Коваленко А. С., Владимир Ольга Михайлівна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 49–50. |
Bibliographic reference (2015): | Коваленко А. С., Владимир О. М. Інноваційні технології в сфері HORECA: нові можливості для ресторанного бізнесу // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 49–50. |
Bibliographic citation (APA): | Kovalenko, A., & Vladymyr, O. (2024). Innovatsiini tekhnolohii v sferi HORECA: novi mozhlyvosti dlia restorannoho biznesu [Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 49-50. TNTU. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Kovalenko A., Vladymyr O. (2024) Innovatsiini tekhnolohii v sferi HORECA: novi mozhlyvosti dlia restorannoho biznesu [Innovative technologies in the HORECA sphere: new opportunities for the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 49-50 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 |
Conference/Event: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Yayın Tarihi: | 11-Eki-2024 |
Date of entry: | 11-Ara-2024 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11 жовтня 2024 року 11 October 2024 |
UDC: | 334 338.4 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 49-50 |
Start page: | 49 |
End page: | 50 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46571 |
ISBN: | 978-617-7875-84-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
URL for reference material: | http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/ https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy |
References (Ukraine): | 1. Владимир О., Бажанова Н. (2022) Суспільні виклики та соціальна відповідальність бізнесу у час війни. Соціально-економічні проблеми і держава. 2 (27). С. 45-62. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf. 2. Андрушків Б.М., Паляниця В.А., Погайдак О.Б., Ратинський В.В., Ціх Г.В. Інноваційні підходи до розв’язання проблем управління взаємовідносинами у сфері сервісного обслуговування територіальних громад. Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування: матеріали Ⅷ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті почесного проф. ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка М.Г. 2019. С. 9-11. 3. Паляниця В.А., Пазюк Н.О. Інноваційні напрямки маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі як чинник відновлення сфери гостинності. Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу: матеріали Х Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті почесного проф. ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка М.Г. 2022. С.78-79. 4. Інновації у ресторанному бізнесі: впровадження технологій у HoReCa // SUN ONE HR-аутсорсинг компанія. URL: https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/. 5. Силівейстр В. ТОП-13 трендів у ресторанному бізнесі у 2024 році // Poster POS. Poster POS – програма автоматизації HoReCa: система обліку для громадського харчування на планшеті. URL: https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy. |
References (International): | 1. Vladymyr O., Bazhanova N. (2022) Suspilni vyklyky ta sotsialna vidpovidalnist biznesu u chas viiny. Socio-Economic Problems and the State. 2 (27). P. 45-62. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdf. 2. Andrushkiv B.M., Palianytsia V.A., Pohaidak O.B., Ratynskyi V.V., Tsikh H.V. Innovatsiini pidkhody do rozviazannia problem upravlinnia vzaiemovidnosynamy u sferi servisnoho obsluhovuvannia terytorialnykh hromad. Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia: materialy Ⅷ Vseukr. nauk.-prakt. konf. pamiati pochesnoho prof. TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka M.H. 2019. P. 9-11. 3. Palianytsia V.A., Paziuk N.O. Innovatsiini napriamky marketynhovykh komunikatsii u restorannomu biznesi yak chynnyk vidnovlennia sfery hostynnosti. Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu: materialy Kh Vseukr. nauk.-prakt. konf. pamiati pochesnoho prof. TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka M.H. 2022. P.78-79. 4. Innovatsii u restorannomu biznesi: vprovadzhennia tekhnolohii u HoReCa, SUN ONE HR-autsorsynh kompaniia. URL: https://sunone.com.ua/articles-uk/innovacii-u-restorannomu-biznesi-vprovadzhennya-tehnologij-u-horeca/. 5. Syliveistr V. TOP-13 trendiv u restorannomu biznesi u 2024 rotsi, Poster POS. Poster POS – prohrama avtomatyzatsii HoReCa: systema obliku dlia hromadskoho kharchuvannia na plansheti. URL: https://joinposter.com/ua/post/restoranni-trendy. |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
CHUMACON12_2024_Kovalenko_A-Innovative_technologies_49-50.pdf | 596,45 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
CHUMACON12_2024_Kovalenko_A-Innovative_technologies_49-50.djvu | 36,51 kB | DjVu | Göster/Aç | |
CHUMACON12_2024_Kovalenko_A-Innovative_technologies_49-50__COVER.png | 1,32 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.