Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46561
Назва: | Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Artificial intelligence: application in the restaurant business |
Автори: | Днесь, Ю. В. Вовк, Ірина Петрівна Dnes, Y. Vovk, I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Днесь Ю. В. Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі / Днесь Ю. В., Вовк Ірина Петрівна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 33–34. |
Бібліографічне посилання: | Днесь Ю. В., Вовк І. П. Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 33–34. |
Bibliographic citation (APA): | Dnes, Y., & Vovk, I. (2024). Shtuchnyi intelekt: zastosuvannia v restorannomu biznesi [Artificial intelligence: application in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 33-34. TNTU. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Dnes Y., Vovk I. (2024) Shtuchnyi intelekt: zastosuvannia v restorannomu biznesi [Artificial intelligence: application in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 33-34 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 |
Конференція/захід: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Дата публікації: | 11-жов-2024 |
Дата внесення: | 11-гру-2024 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11 жовтня 2024 року 11 October 2024 |
УДК: | 35 004.896 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 33-34 |
Початкова сторінка: | 33 |
Кінцева сторінка: | 34 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46561 |
ISBN: | 978-617-7875-84-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj https://www.epravda.com.ua http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm |
Перелік літератури: | 1. Барбашин С. Штучний інтелект: правове регулювання в Україні та ЄС. 2023. URL: https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj 2. Дячкіна А. Україна підписала міжнародну декларацію щодо безпеки використання ШІ. Економічна правда. 2023. URL: https://www.epravda.com.ua 3. Домінська О.Я. Сучасний стан та інноваційні процеси розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки. 2017. Вип. 52. С. 39—41. 4. Журавльова С.М. Стратегія інноваційної діяльності на підприємства ресторанного господарства. URL: http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm. 5. Neilenko, S. & Rusavska, V. Implementation of artificial intelligence in restaurants. Restaurant and Hotel Consulting. Innovations.Vol. 4(1), 2021. Р. 73–86. 6. Zhao, Y. & Pan, Y.-H. Research on service extensior of restaurant serving robot – Taking Haidilao Hot Pot Intelligent restaurant in Beijing as an example. Journal of the Korean Covergence Society. Vol. 11(4), 2020. Р. 17–25. |
References: | 1. Barbashyn S. Shtuchnyi intelekt: pravove rehuliuvannia v Ukraini ta YeS. 2023. URL: https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj 2. Diachkina A. Ukraine pidpysala mizhnarodnu deklaratsiiu shchodo bezpeky vykorystannia ShI. Ekonomichna pravda. 2023. URL: https://www.epravda.com.ua 3. Dominska O.Ya. Suchasnyi stan ta innovatsiini protsesy rozvytku hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini. Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. Ekonomichni nauky. 2017. Iss. 52. P. 39-41. 4. Zhuravlova S.M. Stratehiia innovatsiinoi diialnosti na pidpryiemstva restorannoho hospodarstva. URL: http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm. 5. Neilenko, S. & Rusavska, V. Implementation of artificial intelligence in restaurants. Restaurant and Hotel Consulting. Innovations.Vol. 4(1), 2021. R. 73–86. 6. Zhao, Y. & Pan, Y.-H. Research on service extensior of restaurant serving robot – Taking Haidilao Hot Pot Intelligent restaurant in Beijing as an example. Journal of the Korean Covergence Society. Vol. 11(4), 2020. R. 17–25. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CHUMACON12_2024_Dnes_Y-Artificial_intelligence_application_33-34.pdf | 579,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CHUMACON12_2024_Dnes_Y-Artificial_intelligence_application_33-34.djvu | 36,15 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CHUMACON12_2024_Dnes_Y-Artificial_intelligence_application_33-34__COVER.png | 1,26 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.