Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46561
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Днесь, Ю. В. | |
dc.contributor.author | Вовк, Ірина Петрівна | |
dc.contributor.author | Dnes, Y. | |
dc.contributor.author | Vovk, I. | |
dc.coverage.temporal | 11 жовтня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11 October 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-12-11T13:21:43Z | - |
dc.date.available | 2024-12-11T13:21:43Z | - |
dc.date.created | 2024-10-11 | |
dc.date.issued | 2024-10-11 | |
dc.identifier.citation | Днесь Ю. В. Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі / Днесь Ю. В., Вовк Ірина Петрівна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 33–34. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-84-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46561 | - |
dc.format.extent | 33-34 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 | |
dc.relation.uri | https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj | |
dc.relation.uri | https://www.epravda.com.ua | |
dc.relation.uri | http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm | |
dc.title | Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі | |
dc.title.alternative | Artificial intelligence: application in the restaurant business | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 35 | |
dc.subject.udc | 004.896 | |
dc.relation.references | 1. Барбашин С. Штучний інтелект: правове регулювання в Україні та ЄС. 2023. URL: https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj | |
dc.relation.references | 2. Дячкіна А. Україна підписала міжнародну декларацію щодо безпеки використання ШІ. Економічна правда. 2023. URL: https://www.epravda.com.ua | |
dc.relation.references | 3. Домінська О.Я. Сучасний стан та інноваційні процеси розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки. 2017. Вип. 52. С. 39—41. | |
dc.relation.references | 4. Журавльова С.М. Стратегія інноваційної діяльності на підприємства ресторанного господарства. URL: http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm. | |
dc.relation.references | 5. Neilenko, S. & Rusavska, V. Implementation of artificial intelligence in restaurants. Restaurant and Hotel Consulting. Innovations.Vol. 4(1), 2021. Р. 73–86. | |
dc.relation.references | 6. Zhao, Y. & Pan, Y.-H. Research on service extensior of restaurant serving robot – Taking Haidilao Hot Pot Intelligent restaurant in Beijing as an example. Journal of the Korean Covergence Society. Vol. 11(4), 2020. Р. 17–25. | |
dc.relation.referencesen | 1. Barbashyn S. Shtuchnyi intelekt: pravove rehuliuvannia v Ukraini ta YeS. 2023. URL: https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj | |
dc.relation.referencesen | 2. Diachkina A. Ukraine pidpysala mizhnarodnu deklaratsiiu shchodo bezpeky vykorystannia ShI. Ekonomichna pravda. 2023. URL: https://www.epravda.com.ua | |
dc.relation.referencesen | 3. Dominska O.Ya. Suchasnyi stan ta innovatsiini protsesy rozvytku hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini. Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. Ekonomichni nauky. 2017. Iss. 52. P. 39-41. | |
dc.relation.referencesen | 4. Zhuravlova S.M. Stratehiia innovatsiinoi diialnosti na pidpryiemstva restorannoho hospodarstva. URL: http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm. | |
dc.relation.referencesen | 5. Neilenko, S. & Rusavska, V. Implementation of artificial intelligence in restaurants. Restaurant and Hotel Consulting. Innovations.Vol. 4(1), 2021. R. 73–86. | |
dc.relation.referencesen | 6. Zhao, Y. & Pan, Y.-H. Research on service extensior of restaurant serving robot – Taking Haidilao Hot Pot Intelligent restaurant in Beijing as an example. Journal of the Korean Covergence Society. Vol. 11(4), 2020. R. 17–25. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.citation.spage | 33 | |
dc.citation.epage | 34 | |
dc.citation.conference | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.identifier.citation2015 | Днесь Ю. В., Вовк І. П. Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 33–34. | |
dc.identifier.citationenAPA | Dnes, Y., & Vovk, I. (2024). Shtuchnyi intelekt: zastosuvannia v restorannomu biznesi [Artificial intelligence: application in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 33-34. TNTU. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Dnes Y., Vovk I. (2024) Shtuchnyi intelekt: zastosuvannia v restorannomu biznesi [Artificial intelligence: application in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 33-34 [in Ukrainian]. | |
Występuje w kolekcjach: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
CHUMACON12_2024_Dnes_Y-Artificial_intelligence_application_33-34.pdf | 579,18 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
CHUMACON12_2024_Dnes_Y-Artificial_intelligence_application_33-34.djvu | 36,15 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
CHUMACON12_2024_Dnes_Y-Artificial_intelligence_application_33-34__COVER.png | 1,26 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi