Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46561

Başlık: Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі
Diğer Başlıklar: Artificial intelligence: application in the restaurant business
Yazarlar: Днесь, Ю. В.
Вовк, Ірина Петрівна
Dnes, Y.
Vovk, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Днесь Ю. В. Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі / Днесь Ю. В., Вовк Ірина Петрівна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 33–34.
Bibliographic reference (2015): Днесь Ю. В., Вовк І. П. Штучний інтелект: застосування в ресторанному бізнесі // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 33–34.
Bibliographic citation (APA): Dnes, Y., & Vovk, I. (2024). Shtuchnyi intelekt: zastosuvannia v restorannomu biznesi [Artificial intelligence: application in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 33-34. TNTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Dnes Y., Vovk I. (2024) Shtuchnyi intelekt: zastosuvannia v restorannomu biznesi [Artificial intelligence: application in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 33-34 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
Conference/Event: Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Journal/Collection: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Yayın Tarihi: 11-Eki-2024
Date of entry: 11-Ara-2024
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11 жовтня 2024 року
11 October 2024
UDC: 35
004.896
Number of pages: 2
Page range: 33-34
Start page: 33
End page: 34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46561
ISBN: 978-617-7875-84-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj
https://www.epravda.com.ua
http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm
References (Ukraine): 1. Барбашин С. Штучний інтелект: правове регулювання в Україні та ЄС. 2023. URL: https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj
2. Дячкіна А. Україна підписала міжнародну декларацію щодо безпеки використання ШІ. Економічна правда. 2023. URL: https://www.epravda.com.ua
3. Домінська О.Я. Сучасний стан та інноваційні процеси розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки. 2017. Вип. 52. С. 39—41.
4. Журавльова С.М. Стратегія інноваційної діяльності на підприємства ресторанного господарства. URL: http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm.
5. Neilenko, S. & Rusavska, V. Implementation of artificial intelligence in restaurants. Restaurant and Hotel Consulting. Innovations.Vol. 4(1), 2021. Р. 73–86.
6. Zhao, Y. & Pan, Y.-H. Research on service extensior of restaurant serving robot – Taking Haidilao Hot Pot Intelligent restaurant in Beijing as an example. Journal of the Korean Covergence Society. Vol. 11(4), 2020. Р. 17–25.
References (International): 1. Barbashyn S. Shtuchnyi intelekt: pravove rehuliuvannia v Ukraini ta YeS. 2023. URL: https://barbashyn.law/statti/shtuchnyj
2. Diachkina A. Ukraine pidpysala mizhnarodnu deklaratsiiu shchodo bezpeky vykorystannia ShI. Ekonomichna pravda. 2023. URL: https://www.epravda.com.ua
3. Dominska O.Ya. Suchasnyi stan ta innovatsiini protsesy rozvytku hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini. Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. Ekonomichni nauky. 2017. Iss. 52. P. 39-41.
4. Zhuravlova S.M. Stratehiia innovatsiinoi diialnosti na pidpryiemstva restorannoho hospodarstva. URL: http://infotour.in.ua/zhuravljova.htm.
5. Neilenko, S. & Rusavska, V. Implementation of artificial intelligence in restaurants. Restaurant and Hotel Consulting. Innovations.Vol. 4(1), 2021. R. 73–86.
6. Zhao, Y. & Pan, Y.-H. Research on service extensior of restaurant serving robot – Taking Haidilao Hot Pot Intelligent restaurant in Beijing as an example. Journal of the Korean Covergence Society. Vol. 11(4), 2020. R. 17–25.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.