Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 325

Total Visits per Month

四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 23 20 1 30 16 35

File Downloads

Views
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf 365

Top Country Views

Views
美国 185
乌克兰 79
爱尔兰 16
德国 6
英国 4
日本 3
孟加拉 2
巴西 2
中国 2
立陶宛 2

Top City Views

Views
San Mateo 68
Mountain View 39
Ternopil 17
Durham 15
Salt Lake City 15
Kiev 13
Odessa 12
Dnepropetrovsk 6
Englewood 6
Kharkiv 6