Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 246

Total Visits per Month

二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 17 60 13 23 20 1 2

File Downloads

Views
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf 275

Top Country Views

Views
美国 141
乌克兰 66
爱尔兰 16
英国 3
中国 2
日本 2
俄罗斯 2
澳大利亚 1
比利时 1
巴西 1

Top City Views

Views
San Mateo 68
Mountain View 33
Ternopil 17
Odessa 12
Kiev 10
Salt Lake City 10
Dnepropetrovsk 5
Kharkiv 5
Melitopol 4
Changchun 2