閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 325

月別閲覧数

4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 23 20 1 30 16 35

ファイルダウンロード数

件数
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf 365

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 185
ウクライナ 79
アイルランド 16
ドイツ 6
イギリス 4
日本 3
バングラデシュ 2
ブラジル 2
中華人民共和国 2
リトアニア 2

都市別閲覧数

件数
San Mateo 68
Mountain View 39
Ternopil 17
Durham 15
Salt Lake City 15
Kiev 13
Odessa 12
Dnepropetrovsk 6
Englewood 6
Kharkiv 6