閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 246

月別閲覧数

2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 17 60 13 23 20 1 2

ファイルダウンロード数

件数
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf 275

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 141
ウクライナ 66
アイルランド 16
イギリス 3
中華人民共和国 2
日本 2
ロシア 2
オーストラリア 1
ベルギー 1
ブラジル 1

都市別閲覧数

件数
San Mateo 68
Mountain View 33
Ternopil 17
Odessa 12
Kiev 10
Salt Lake City 10
Dnepropetrovsk 5
Kharkiv 5
Melitopol 4
Changchun 2