閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 243 |
月別閲覧数
1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 7 | 17 | 60 | 13 | 23 | 20 | 0 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 247 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 139 |
ウクライナ | 66 |
アイルランド | 16 |
イギリス | 3 |
中華人民共和国 | 2 |
日本 | 2 |
オーストラリア | 1 |
ベルギー | 1 |
ブラジル | 1 |
コートジボアール | 1 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 68 |
Mountain View | 33 |
Ternopil | 17 |
Odessa | 12 |
Kiev | 10 |
Salt Lake City | 10 |
Dnepropetrovsk | 5 |
Kharkiv | 5 |
Melitopol | 4 |
Changchun | 2 |