閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

月別閲覧数

1月 2025 2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 7 17 60 13 23 20 0

ファイルダウンロード数

件数
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf 247

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 139
ウクライナ 66
アイルランド 16
イギリス 3
中華人民共和国 2
日本 2
オーストラリア 1
ベルギー 1
ブラジル 1
コートジボアール 1

都市別閲覧数

件数
San Mateo 68
Mountain View 33
Ternopil 17
Odessa 12
Kiev 10
Salt Lake City 10
Dnepropetrovsk 5
Kharkiv 5
Melitopol 4
Changchun 2