Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 246

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 17 60 13 23 20 1 2

Звантажень файлу

Переглядів
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf 275

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 141
Україна 66
Ireland 16
United Kingdom 3
China 2
Japan 2
Russia 2
Australia 1
Belgium 1
Brazil 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 68
Mountain View 33
Ternopil 17
Odessa 12
Kiev 10
Salt Lake City 10
Dnepropetrovsk 5
Kharkiv 5
Melitopol 4
Changchun 2