Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 325

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 23 20 1 30 16 35

Звантажень файлу

Переглядів
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf 365

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 185
Україна 79
Ireland 16
Germany 6
United Kingdom 4
Japan 3
Bangladesh 2
Brazil 2
China 2
Lithuania 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 68
Mountain View 39
Ternopil 17
Durham 15
Salt Lake City 15
Kiev 13
Odessa 12
Dnepropetrovsk 6
Englewood 6
Kharkiv 6