閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 333 |
月別閲覧数
| 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | 12月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 1 | 30 | 16 | 35 | 8 | 0 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 403 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 186 |
| ウクライナ | 83 |
| アイルランド | 16 |
| ドイツ | 7 |
| イギリス | 4 |
| ブラジル | 3 |
| 日本 | 3 |
| バングラデシュ | 2 |
| 中華人民共和国 | 2 |
| リトアニア | 2 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Mateo | 68 |
| Mountain View | 39 |
| Ternopil | 17 |
| Salt Lake City | 16 |
| Durham | 15 |
| Kiev | 15 |
| Odessa | 12 |
| Dnepropetrovsk | 6 |
| Englewood | 6 |
| Kharkiv | 6 |