閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 333

月別閲覧数

6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025 11月 2025 12月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 1 30 16 35 8 0

ファイルダウンロード数

件数
Інноваційні технології ЕЛАРТУ_методичка.pdf 403

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 186
ウクライナ 83
アイルランド 16
ドイツ 7
イギリス 4
ブラジル 3
日本 3
バングラデシュ 2
中華人民共和国 2
リトアニア 2

都市別閲覧数

件数
San Mateo 68
Mountain View 39
Ternopil 17
Salt Lake City 16
Durham 15
Kiev 15
Odessa 12
Dnepropetrovsk 6
Englewood 6
Kharkiv 6