Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46060
Title: Проєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошна
Other Titles: Project for the technical modernization of the bakery owned by the sole proprietorship "Monolith" in Ternopil city to expand the assortment of bread products made from wheat flour
Authors: Земба, Богдан Романович
Zemba, Bohdan
Bibliographic description (Ukraine): Земба Б. Р. Проєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошна : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.
Issue Date: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 11-Ιου-2024
Publisher: ТНТУ імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ імені Івана Пулюя
Supervisor: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Committee members: Ворощук, Віктор Ярославович
Voroshchuk, Viktor
UDC: 664
Keywords: проєкт
цех
обладнання
піч
тістомісильне устаткування
технічне переоснащення
project
shop
equipment
oven
kneading equipment
technical modernization
Page range: 58
Abstract: Кваліфікаційна робота на тему «Проєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль, для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошна» У результаті технічного переоснащення пекарні було запропоновано асортимент виробів з пшеничного борошна, що мають великий попит для населення у даному місті: хліб «Микуленецький» та паляниця «Полтавська» з борошна вищого сорту виготовлених на традиційній густій опарі. У кваліфікаційній роботі містяться технологічні розрахунки та підбір обладнання. Пояснювальна записка викладена на 58 сторінках, містить 16 літературних джерел, 72 формули, 20 таблиць. Графічна частина представлена на 5 аркушах формату А1.
Qualification work on the topic " Project for the technical modernization of the bakery owned by the sole proprietorship "Monolith" in Ternopil city to expand the assortment of bread products made from wheat flour " As a result of the technical re-equipment of the bakery, an assortment of wheat flour products, which are in great demand for the population in this city, was offered: "Mykulenetsky" bread and "Poltavska" bread made of high-grade flour made on traditional thick dough. The qualification work includes technological calculations and selection of equipment. The explanatory note is laid out on 58 pages, contains 16 literary sources, 72 formulas, 20 tables. The graphic part is presented on 5 sheets of A1 format.
Content: Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 11 2.1 Обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху 11 2.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем 12 2.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 14 2.4 Технологічні розрахунки 16 2.4.1 Вихідні дані 16 2.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей 18 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 20 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 25 2.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів 29 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 34 2.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 37 2.5 Технохімічний контроль виробництва 47 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 51 ВИСНОВКИ 56 Список використаних літературних джерел 57
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46060
Copyright owner: © Земба Б. Р., 2024
References (Ukraine): 1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.
2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).
3. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).
4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.
5. ДСТУ ISO 6465:2003 Кмин цілий (Cuminum cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT)
6. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010.440 с.
8. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
13. https://buklib.net/books/26139/
14. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0433-18#Text
15. https://studfile.net/preview/4000646/page:2/
16. URL: https://monolit.te.ua/
Content type: Bachelor Thesis
Εμφανίζεται στις συλλογές:181 — Харчові технології (бакалаври)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Земба_Авторська довідка.pdf271,59 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
Земба_Оригінал.pdf815,82 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή