Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46060
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorЗемба, Богдан Романович-
dc.contributor.authorZemba, Bohdan-
dc.date.accessioned2024-07-11T09:46:26Z-
dc.date.available2024-07-11T09:46:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationЗемба Б. Р. Проєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошна : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46060-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота на тему «Проєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль, для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошна» У результаті технічного переоснащення пекарні було запропоновано асортимент виробів з пшеничного борошна, що мають великий попит для населення у даному місті: хліб «Микуленецький» та паляниця «Полтавська» з борошна вищого сорту виготовлених на традиційній густій опарі. У кваліфікаційній роботі містяться технологічні розрахунки та підбір обладнання. Пояснювальна записка викладена на 58 сторінках, містить 16 літературних джерел, 72 формули, 20 таблиць. Графічна частина представлена на 5 аркушах формату А1.uk_UA
dc.description.abstractQualification work on the topic " Project for the technical modernization of the bakery owned by the sole proprietorship "Monolith" in Ternopil city to expand the assortment of bread products made from wheat flour " As a result of the technical re-equipment of the bakery, an assortment of wheat flour products, which are in great demand for the population in this city, was offered: "Mykulenetsky" bread and "Poltavska" bread made of high-grade flour made on traditional thick dough. The qualification work includes technological calculations and selection of equipment. The explanatory note is laid out on 58 pages, contains 16 literary sources, 72 formulas, 20 tables. The graphic part is presented on 5 sheets of A1 format.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 11 2.1 Обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху 11 2.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем 12 2.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 14 2.4 Технологічні розрахунки 16 2.4.1 Вихідні дані 16 2.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей 18 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 20 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 25 2.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів 29 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 34 2.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 37 2.5 Технохімічний контроль виробництва 47 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 51 ВИСНОВКИ 56 Список використаних літературних джерел 57uk_UA
dc.format.extent58-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectтехнічне переоснащенняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.subjecttechnical modernizationuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошнаuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical modernization of the bakery owned by the sole proprietorship "Monolith" in Ternopil city to expand the assortment of bread products made from wheat flouruk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Земба Б. Р., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberВорощук, Віктор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberVoroshchuk, Viktor-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ ISO 6465:2003 Кмин цілий (Cuminum cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT)uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010.440 с.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. https://buklib.net/books/26139/uk_UA
dc.relation.references14. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0433-18#Textuk_UA
dc.relation.references15. https://studfile.net/preview/4000646/page:2/uk_UA
dc.relation.references16. URL: https://monolit.te.ua/uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Земба_Авторська довідка.pdf271,59 kBAdobe PDFGöster/Aç
Земба_Оригінал.pdf815,82 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları