Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46060
Назва: Проєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошна
Інші назви: Project for the technical modernization of the bakery owned by the sole proprietorship "Monolith" in Ternopil city to expand the assortment of bread products made from wheat flour
Автори: Земба, Богдан Романович
Zemba, Bohdan
Бібліографічний опис: Земба Б. Р. Проєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошна : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.
Дата публікації: 2024
Дата подання: 2024
Дата внесення: 11-лип-2024
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Члени комітету: Ворощук, Віктор Ярославович
Voroshchuk, Viktor
УДК: 664
Теми: проєкт
цех
обладнання
піч
тістомісильне устаткування
технічне переоснащення
project
shop
equipment
oven
kneading equipment
technical modernization
Діапазон сторінок: 58
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему «Проєкт технічного переоснащення пекарні ПП «Моноліт», м. Тернопіль, для розширення асортименту хлібних виробів з пшеничного борошна» У результаті технічного переоснащення пекарні було запропоновано асортимент виробів з пшеничного борошна, що мають великий попит для населення у даному місті: хліб «Микуленецький» та паляниця «Полтавська» з борошна вищого сорту виготовлених на традиційній густій опарі. У кваліфікаційній роботі містяться технологічні розрахунки та підбір обладнання. Пояснювальна записка викладена на 58 сторінках, містить 16 літературних джерел, 72 формули, 20 таблиць. Графічна частина представлена на 5 аркушах формату А1.
Qualification work on the topic " Project for the technical modernization of the bakery owned by the sole proprietorship "Monolith" in Ternopil city to expand the assortment of bread products made from wheat flour " As a result of the technical re-equipment of the bakery, an assortment of wheat flour products, which are in great demand for the population in this city, was offered: "Mykulenetsky" bread and "Poltavska" bread made of high-grade flour made on traditional thick dough. The qualification work includes technological calculations and selection of equipment. The explanatory note is laid out on 58 pages, contains 16 literary sources, 72 formulas, 20 tables. The graphic part is presented on 5 sheets of A1 format.
Зміст: Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 11 2.1 Обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху 11 2.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем 12 2.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 14 2.4 Технологічні розрахунки 16 2.4.1 Вихідні дані 16 2.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей 18 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 20 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 25 2.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів 29 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 34 2.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 37 2.5 Технохімічний контроль виробництва 47 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 51 ВИСНОВКИ 56 Список використаних літературних джерел 57
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46060
Власник авторського права: © Земба Б. Р., 2024
Перелік літератури: 1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.
2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).
3. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).
4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.
5. ДСТУ ISO 6465:2003 Кмин цілий (Cuminum cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT)
6. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010.440 с.
8. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
13. https://buklib.net/books/26139/
14. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0433-18#Text
15. https://studfile.net/preview/4000646/page:2/
16. URL: https://monolit.te.ua/
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Земба_Авторська довідка.pdf271,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Земба_Оригінал.pdf815,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора