Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46055
Назва: Проєкт технічного переоснащення пекарні ТОВ «Дарт», м. Тернопіль для збільшення потужності виробництва здобних виробів
Інші назви: Project for the technical re-equipment of the bakery at LLC "Dart" in Ternopil to increase the production capacity of pastry products
Автори: Брегін, Дмитро-Тарас Васильович
Brehin, Dmytro-Taras
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Брегін Д.-Т. В. Проєкт технічного переоснащення пекарні ТОВ «Дарт», м. Тернопіль для збільшення потужності виробництва здобних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 56 с.
Дата публікації: 2024
Дата подання: 2024
Дата внесення: 10-лип-2024
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Члени комітету: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
УДК: 664
Теми: проєкт, project
цех, shop
обладнання, equipment
піч, oven
тістомісильне устаткування, kneading equipment
Діапазон сторінок: 56
Короткий огляд (реферат): Робота на кваліфікацію бакалавр має тему «Проєкт технічного переоснащення пекарні ТОВ «Дарт», м. Тернопіль для збільшення потужності виробництва здобних виробів». Структура роботи наступна: вступ, три розділи, списку використаних джерел. Обсяг роботи складає 56 сторінок, в ній задіяно 57 формул та представлено 17 таблиць. У відповідності до триманого завдання передбачено виробництво сайки «Харківська», вагою 0,2 кг, та рогалика «З сіллю та кмином» масою 0,1 кг. У першій частині наведено обґрунтування проєкту техніко – економічне. Наведено наступну інформацію: характеристика каналів реалізації сировини та сировинної зони. Розділ під номером два це технологічна частина, яка включає в себе технологічні розрахунки такі як розрахунок продуктивності печей, виходу виробів, виробничих та пофазних рецептур. Також здійснено розрахунок необхідних площ складських приміщень, норм запасу необхідної сировини та підібрано технологічне обладнання. Третій розділ містить коротку інформацію з організації заходів з безпеки життєдіяльності та охорони праці. Поряд з розрахованою запискою розробляються необхідні креслення, в кількості 5 листів, на яких приведено план цеху, апаратурно – технологічні схеми, поперечній переріз та поздовжній розріз цеху в осях.
The work for the bachelor's qualification has the topic " Project for the technical re-equipment of the bakery at LLC "Dart" in Ternopil to increase the production capacity of pastry products." The structure of the work is as follows: introduction, three sections, list of used sources. The volume of the work is 56 pages, it uses 57 formulas and presents 17 tables. In accordance with the given task, the production of "Kharkivska" sika, weighing 0.2 kg, and "With salt and cumin" baguette, weighing 0.1 kg, is planned. The first part provides the technical and economic justification of the project. The following information is provided: the characteristics of raw material sales channels and the raw material zone. Section number two is the technological part, which includes technological calculations such as calculation of furnace productivity, product yield, production and phase recipes. The calculation of the required areas of warehouses, the stock levels of the necessary raw materials, and the selection of technological equipment were also carried out. The third section contains brief information on the organization of life safety and occupational health and safety measures. Along with the calculated note, the necessary drawings are developed, in the amount of 5 sheets, on which the plan of the workshop, equipment and technological schemes, cross-section and longitudinal section of the workshop in the axes are given.
Зміст: ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1 Характеристика місця розташування 7 1.2 Характеристика сировинної зони 8 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 8 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 9 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 10 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 10 2.1.1 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 11 2.2 Технологічні розрахунки 13 2.2.1 Вихідні дані 13 2.2.2 Розрахунок продуктивності печей 15 2.2.3 Розрахунок пофазних рецептур 18 2.2.4 Розрахунок виходу виробу 23 2.2.4 Розрахунок виробничих рецептур 31 2.2.5 Розрахунок витрат сировини 37 2.2.6 Підбір технологічного обладнання 42 2.3 Технохімічний контроль виробництва 46 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 48 3.1 Аварії з викидом радіоактивних речовин 48 3.2 Електробезпека та будівельному майданчику 50 ВИСНОВКИ 54 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 55
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46055
Власник авторського права: © Брегін Д.-Т.В., 2024
Перелік літератури: 1. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. технічні умови. чинний від 20- 07-1999. К.: галузевий стандарт України, 1999. 13 с. Вид. офіц.
2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України). Вид. офіц.
3. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови. Чинний від 29-06-2006. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 18 с. (Національний стандарт України. Вид. офіц.
4. ДСТУ 7517:2014. Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови. Вид. офіц.
5. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 с
6. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. 416 с.
7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с.
9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф. Петько, О.І. Гапонюк, Є.В. Петько, А.В. Ульяницький; За ред. О.І. Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
10. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М. Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
11. URL:https://list.in.ua/%D0%A2%D0%9E%D0%92/16926/%D0%94%D0%B0%D1%80%D1%82-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C
12. URL:https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/22601906/
13. URL:https://mf.khadi.kharkov.ua/fileadmin/F-MECHANIC/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%97_%D1%82%D0%B0_%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D0%B8_%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%94%D0%B4%D1%96%D1%8F%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96/sbornik_konf_2020.pdf#page=116
14. URL:https://studfile.net/preview/8991093/page:15/
15. URL:https://e-construction.gov.ua/files/new_doc/3074220455066862610/2023-04-05/99788907-9e8c-46c1-aca9-0c40fbfdd1ff.pdf
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брегін_Оригінал.pdf656,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Брегін_Авторська довідка.pdf230,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора