Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46055
Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorБрегін, Дмитро-Тарас Васильович-
dc.contributor.authorBrehin, Dmytro-Taras-
dc.date.accessioned2024-07-10T16:53:43Z-
dc.date.available2024-07-10T16:53:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationБрегін Д.-Т. В. Проєкт технічного переоснащення пекарні ТОВ «Дарт», м. Тернопіль для збільшення потужності виробництва здобних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46055-
dc.description.abstractРобота на кваліфікацію бакалавр має тему «Проєкт технічного переоснащення пекарні ТОВ «Дарт», м. Тернопіль для збільшення потужності виробництва здобних виробів». Структура роботи наступна: вступ, три розділи, списку використаних джерел. Обсяг роботи складає 56 сторінок, в ній задіяно 57 формул та представлено 17 таблиць. У відповідності до триманого завдання передбачено виробництво сайки «Харківська», вагою 0,2 кг, та рогалика «З сіллю та кмином» масою 0,1 кг. У першій частині наведено обґрунтування проєкту техніко – економічне. Наведено наступну інформацію: характеристика каналів реалізації сировини та сировинної зони. Розділ під номером два це технологічна частина, яка включає в себе технологічні розрахунки такі як розрахунок продуктивності печей, виходу виробів, виробничих та пофазних рецептур. Також здійснено розрахунок необхідних площ складських приміщень, норм запасу необхідної сировини та підібрано технологічне обладнання. Третій розділ містить коротку інформацію з організації заходів з безпеки життєдіяльності та охорони праці. Поряд з розрахованою запискою розробляються необхідні креслення, в кількості 5 листів, на яких приведено план цеху, апаратурно – технологічні схеми, поперечній переріз та поздовжній розріз цеху в осях.uk_UA
dc.description.abstractThe work for the bachelor's qualification has the topic " Project for the technical re-equipment of the bakery at LLC "Dart" in Ternopil to increase the production capacity of pastry products." The structure of the work is as follows: introduction, three sections, list of used sources. The volume of the work is 56 pages, it uses 57 formulas and presents 17 tables. In accordance with the given task, the production of "Kharkivska" sika, weighing 0.2 kg, and "With salt and cumin" baguette, weighing 0.1 kg, is planned. The first part provides the technical and economic justification of the project. The following information is provided: the characteristics of raw material sales channels and the raw material zone. Section number two is the technological part, which includes technological calculations such as calculation of furnace productivity, product yield, production and phase recipes. The calculation of the required areas of warehouses, the stock levels of the necessary raw materials, and the selection of technological equipment were also carried out. The third section contains brief information on the organization of life safety and occupational health and safety measures. Along with the calculated note, the necessary drawings are developed, in the amount of 5 sheets, on which the plan of the workshop, equipment and technological schemes, cross-section and longitudinal section of the workshop in the axes are given.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1 Характеристика місця розташування 7 1.2 Характеристика сировинної зони 8 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 8 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 9 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 10 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 10 2.1.1 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 11 2.2 Технологічні розрахунки 13 2.2.1 Вихідні дані 13 2.2.2 Розрахунок продуктивності печей 15 2.2.3 Розрахунок пофазних рецептур 18 2.2.4 Розрахунок виходу виробу 23 2.2.4 Розрахунок виробничих рецептур 31 2.2.5 Розрахунок витрат сировини 37 2.2.6 Підбір технологічного обладнання 42 2.3 Технохімічний контроль виробництва 46 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 48 3.1 Аварії з викидом радіоактивних речовин 48 3.2 Електробезпека та будівельному майданчику 50 ВИСНОВКИ 54 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 55uk_UA
dc.format.extent56-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт, projectuk_UA
dc.subjectцех, shopuk_UA
dc.subjectобладнання, equipmentuk_UA
dc.subjectпіч, ovenuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткування, kneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення пекарні ТОВ «Дарт», м. Тернопіль для збільшення потужності виробництва здобних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical re-equipment of the bakery at LLC "Dart" in Ternopil to increase the production capacity of pastry productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Брегін Д.-Т.В., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. технічні умови. чинний від 20- 07-1999. К.: галузевий стандарт України, 1999. 13 с. Вид. офіц.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України). Вид. офіц.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови. Чинний від 29-06-2006. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 18 с. (Національний стандарт України. Вид. офіц.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7517:2014. Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови. Вид. офіц.uk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 сuk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. 416 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с.uk_UA
dc.relation.references9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф. Петько, О.І. Гапонюк, Є.В. Петько, А.В. Ульяницький; За ред. О.І. Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М. Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references11. URL:https://list.in.ua/%D0%A2%D0%9E%D0%92/16926/%D0%94%D0%B0%D1%80%D1%82-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8Cuk_UA
dc.relation.references12. URL:https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/22601906/uk_UA
dc.relation.references13. URL:https://mf.khadi.kharkov.ua/fileadmin/F-MECHANIC/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%97_%D1%82%D0%B0_%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D0%B8_%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%94%D0%B4%D1%96%D1%8F%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96/sbornik_konf_2020.pdf#page=116uk_UA
dc.relation.references14. URL:https://studfile.net/preview/8991093/page:15/uk_UA
dc.relation.references15. URL:https://e-construction.gov.ua/files/new_doc/3074220455066862610/2023-04-05/99788907-9e8c-46c1-aca9-0c40fbfdd1ff.pdfuk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
È visualizzato nelle collezioni:181 — Харчові технології (бакалаври)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Брегін_Оригінал.pdf656,61 kBAdobe PDFVisualizza/apri
Брегін_Авторська довідка.pdf230,89 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione