Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46052
Tittel: Проєкт реконструкції цеху кондитерських борошняних виробів на ПрАТ «Тера», м. Тернопіль з впровадженням лінії виробництва хліба
Alternative titler: Reconstruction project of the workshop for the production of confectionery flour products at JSC "Tera" in Ternopil, with the implementation of a bread production line
Authors: Нацюк, Юрій Степанович
Natsyuk, Yury
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Нацюк Ю.С. Проєкт реконструкції цеху кондитерських борошняних виробів на ПрАТ «Тера», м. Тернопіль з впровадженням лінії виробництва хліба : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 63 с.
Utgivelsesdato: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 10-jul-2024
Forlag: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Committee members: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
UDC: 664
Emneord: проєкт, project
цех, shop
обладнання, equipment
піч, oven
тістомісильне устаткування, kneading equipment
Page range: 63
Abstrakt: Темою даної кваліфікаційної роботи є: «Проєкт реконструкції цеху кондитерських борошняних виробів на ПрАТ «Тера», м. Тернопіль з впровадженням лінії виробництва хліба». Визначальна робота складається зі вступу, трьох розділів і списку використаних джерел із 22 позицій. Загальний обсяг роботи – 62 сторінки, на яких подано 22 таблиці, використано 60 формул, намальовано 5 графічних матеріалів формату А1. У цій кваліфікаційно-сертифікаційній роботі рекомендуємо розширити сферу діяльності підприємств для найкращого задоволення потреб людей: Хліб «Формовий» з пшеничний борошна першого сорту, масою 0,5 кг; Хліб «Солодкий пшеничний» з пшеничного борошна другого сорту, масою 0,5 кг; У цій роботі проведено відповідні технологічні розрахунки вартості виробничої сировини, виходу продукції, технічних витрат і витрат у процесі виробництва, обрано та розраховано основне технологічне обладнання та запропоновано технологічний план. виробництво пшеничного хліба. Підтверджено. Розрахувати собівартість і прибуток виробництва запропонованого сорту
The topic of this qualification work is: "Reconstruction project of the workshop for the production of confectionery flour products at JSC "Tera" in Ternopil, with the implementation of a bread production line" The defining work consists of an introduction, three chapters and a list of used sources of 22 items. The total volume of work is 62 pages, on which 22 tables are presented, 60 formulas are used, and 5 graphic materials in A1 format are drawn. In this qualification and certification work, we recommend expanding the scope of enterprises to best meet the needs of people: Bread "Formovy" made of wheat flour of the first grade, weighing 0.5 kg; "Sweet wheat" bread made of wheat flour of the second grade, weighing 0.5 kg; In this work, appropriate technological calculations of the cost of production raw materials, product yield, technical costs and costs in the production process were carried out, the main technological equipment was selected and calculated, and a technological plan was proposed. production of wheat bread. Confirmed. Calculate the cost and profit of the production of the proposed variety.
Content: ВСТУП 6 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ 8 1.1 Техніко-економічна характеристика ПрАТ «Тера» 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 12 2.1 Обґрунтування заходів з реконструкції цеху 12 2.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічної схеми 13 2.2.1 Опис апаратурно-технологічних схем ліній з виробництва та зберігання продукції 13 2.2.2 Опис апаратурно-технологічних схем ліній з виробництва та зберігання продуктів 14 2.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 16 2.4 Технологічні розрахунки 19 2.4.1 Вихідні дані 19 2.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печі 20 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 22 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 28 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 35 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 41 2.4.7 Розрахунок та вибір технологічного обладнання 44 2.5 Технологічний контроль виробництва 52 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 55 3.1. Безпека життєдіяльності людини 55 3.2 Основи охорони праці 56 ВИСНОВКИ 60 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 61
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46052
Copyright owner: © Нацюк Ю.С., 2024
References (Ukraine): 1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.
2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).
3. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).
4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.
5. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2005. 12 с. (Український науково-дослідний інститут олій та жирів).
6. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.
8. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
13. URL: https://ohoronapraci.kiev.ua/
14. URL: https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12
15. URL: https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi-redakciy-4.html
16. URL: https://www.twirpx.com/file/1202067/
17. URL: https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyi
18. URL: https://greenagro.rv.ua/?gclid=Cj0KCQjw1rqkBhCTARIsAAHz7K2ZIRNDq_U0thTujUdDTcySo8Qwcp3LJ119l5gNnMatKVOnohXBKc0aArZGEALw_wcB
19. URL: https://www.tera.ua/
Content type: Bachelor Thesis
Vises i samlingene:181 — Харчові технології (бакалаври)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Нацюк_Оригінал.pdf802,92 kBAdobe PDFVis/Åpne
Нацюк_Авторська довідка.pdf227,8 kBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy