Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorНацюк, Юрій Степанович-
dc.contributor.authorNatsyuk, Yury-
dc.date.accessioned2024-07-10T16:33:45Z-
dc.date.available2024-07-10T16:33:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationНацюк Ю.С. Проєкт реконструкції цеху кондитерських борошняних виробів на ПрАТ «Тера», м. Тернопіль з впровадженням лінії виробництва хліба : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46052-
dc.description.abstractТемою даної кваліфікаційної роботи є: «Проєкт реконструкції цеху кондитерських борошняних виробів на ПрАТ «Тера», м. Тернопіль з впровадженням лінії виробництва хліба». Визначальна робота складається зі вступу, трьох розділів і списку використаних джерел із 22 позицій. Загальний обсяг роботи – 62 сторінки, на яких подано 22 таблиці, використано 60 формул, намальовано 5 графічних матеріалів формату А1. У цій кваліфікаційно-сертифікаційній роботі рекомендуємо розширити сферу діяльності підприємств для найкращого задоволення потреб людей: Хліб «Формовий» з пшеничний борошна першого сорту, масою 0,5 кг; Хліб «Солодкий пшеничний» з пшеничного борошна другого сорту, масою 0,5 кг; У цій роботі проведено відповідні технологічні розрахунки вартості виробничої сировини, виходу продукції, технічних витрат і витрат у процесі виробництва, обрано та розраховано основне технологічне обладнання та запропоновано технологічний план. виробництво пшеничного хліба. Підтверджено. Розрахувати собівартість і прибуток виробництва запропонованого сортуuk_UA
dc.description.abstractThe topic of this qualification work is: "Reconstruction project of the workshop for the production of confectionery flour products at JSC "Tera" in Ternopil, with the implementation of a bread production line" The defining work consists of an introduction, three chapters and a list of used sources of 22 items. The total volume of work is 62 pages, on which 22 tables are presented, 60 formulas are used, and 5 graphic materials in A1 format are drawn. In this qualification and certification work, we recommend expanding the scope of enterprises to best meet the needs of people: Bread "Formovy" made of wheat flour of the first grade, weighing 0.5 kg; "Sweet wheat" bread made of wheat flour of the second grade, weighing 0.5 kg; In this work, appropriate technological calculations of the cost of production raw materials, product yield, technical costs and costs in the production process were carried out, the main technological equipment was selected and calculated, and a technological plan was proposed. production of wheat bread. Confirmed. Calculate the cost and profit of the production of the proposed variety.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ 8 1.1 Техніко-економічна характеристика ПрАТ «Тера» 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 12 2.1 Обґрунтування заходів з реконструкції цеху 12 2.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічної схеми 13 2.2.1 Опис апаратурно-технологічних схем ліній з виробництва та зберігання продукції 13 2.2.2 Опис апаратурно-технологічних схем ліній з виробництва та зберігання продуктів 14 2.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 16 2.4 Технологічні розрахунки 19 2.4.1 Вихідні дані 19 2.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печі 20 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 22 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 28 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 35 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 41 2.4.7 Розрахунок та вибір технологічного обладнання 44 2.5 Технологічний контроль виробництва 52 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 55 3.1. Безпека життєдіяльності людини 55 3.2 Основи охорони праці 56 ВИСНОВКИ 60 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 61uk_UA
dc.format.extent63-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт, projectuk_UA
dc.subjectцех, shopuk_UA
dc.subjectобладнання, equipmentuk_UA
dc.subjectпіч, ovenuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткування, kneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції цеху кондитерських борошняних виробів на ПрАТ «Тера», м. Тернопіль з впровадженням лінії виробництва хлібаuk_UA
dc.title.alternativeReconstruction project of the workshop for the production of confectionery flour products at JSC "Tera" in Ternopil, with the implementation of a bread production lineuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Нацюк Ю.С., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2005. 12 с. (Український науково-дослідний інститут олій та жирів).uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. URL: https://ohoronapraci.kiev.ua/uk_UA
dc.relation.references14. URL: https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12uk_UA
dc.relation.references15. URL: https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi-redakciy-4.htmluk_UA
dc.relation.references16. URL: https://www.twirpx.com/file/1202067/uk_UA
dc.relation.references17. URL: https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyiuk_UA
dc.relation.references18. URL: https://greenagro.rv.ua/?gclid=Cj0KCQjw1rqkBhCTARIsAAHz7K2ZIRNDq_U0thTujUdDTcySo8Qwcp3LJ119l5gNnMatKVOnohXBKc0aArZGEALw_wcBuk_UA
dc.relation.references19. URL: https://www.tera.ua/uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нацюк_Оригінал.pdf802,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Нацюк_Авторська довідка.pdf227,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора