Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46049
Başlık: Проєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для розширення асортименту булочних виробів
Diğer Başlıklar: Reconstruction project of the bakery at LLC "S-M" in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, to expand the assortment of bread products.
Yazarlar: Хамуляк, Ірина Тарасівна
Khamuliak, Iruna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Хамуляк І.Т. Проєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для розширення асортименту булочних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 54 с.
Yayın Tarihi: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 10-Tem-2024
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Криськова, Лариса Петрівна
Kryskova, Larysa
Покотило, Олег Степанович
Pokotylo, Oleg
Committee members: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
UDC: 664
Anahtar kelimeler: борошно пшеничне вищого сорту, wheat flour of the highest grade
батон «Колосок», loaf "Kolosok"
плетінка «Проста», braid "Prosta"
Page range: 54
Özet: Тема кваліфікаційної роботи бакалавра - «Проєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області». Об’єм записки це вступна частина, три основні розділи, використані літературні джерела з 18 найменувань. Загальний обсяг роботи 54 сторінки, в яких застосовано 18 таблиць та 63 формули. Завданням кваліфікаційної роботи бакалавра стало виготовлення виробів батон «Колосок» та плетінка «Проста». В першому розділі приведено основна характеристика об’єкту, та техніко економічне обґрунтування теми. Розділ 2 – робота з ідентифікації включає технічну частину, а саме: вибір, демонстрацію та опис технічних рішень, а також опис зберігання та підготовки виробничої сировини. Проведено розрахунки технологічної частини, в якій обрано піч та визначено її продуктивність, розраховано етапи та рецептури виробництва, вихід продукції, витрату сировини, складську площу та технологічне обладнання. У третій частині коротко викладено основні заходи з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Окрім того, до кваліфікаційної роботи додаються креслення на 5 листах, на яких наведено: апаратурно – технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечній переріз цеху в осях.
The subject of the bachelor's qualification work is " Reconstruction project of the bakery at LLC "S-M" in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, to expand the assortment of bread products." The volume of the note is an introductory part, three main sections, used literary sources from 18 titles. The total volume of work is 54 pages, in which 18 tables and 63 formulas are used. The task of the bachelor's qualification work was the production of "Kolosok" loaves and "Prosta" braided products. In the first section, the main characteristics of the object and the technical and economic justification of the topic are given. Chapter 2 - identification work includes the technical part, namely: the selection, demonstration and description of technical solutions, as well as the description of storage and preparation of production raw materials. Calculations of the technological part were carried out, in which the furnace was selected and its performance was determined, production stages and formulations, product output, raw material consumption, warehouse space and technological equipment were calculated. In the third part, the main measures for labor protection and life safety are briefly outlined. In addition, drawings on 5 sheets are attached to the qualification work, which show: equipment and technological schemes for the production of products, a plan of the shop, a longitudinal section and a cross-section of the shop in the axes.
Content: ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1 Характеристика місця розташування 7 1.2 Характеристика сировинної зони 8 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 9 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 11 2.1 Обґрунтування реконструкції пекарні 11 2.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 11 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 13 2.4 Технологічні розрахунки 14 2.4.1 Вихідні дані 14 2.4.2 Розрахунок продуктивності печей 16 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 18 2.4.4 Розрахунок виходу виробу 24 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур та технологічних параметрів 29 2.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів 35 2.4.7 Розрахунок обладнання для підготовки сировини 39 2.5 Технохімічний контроль виробництва 44 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 47 ВИСНОВКИ 52 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 53
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46049
Copyright owner: © Хамуляк І.Т., 2024
References (Ukraine): 1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.
2. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.
3. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).
4. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови. Чинний від 29-06-2006. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 18 с. (Національний стандарт України. Вид. офіц.
5. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2005. 12 с. (Український науково-дослідний інститут олій та жирів).
6. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.
8. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
13. Охорона праці: навч. посіб. для самостійної підготовки студентів фармац. ф-ту спец. «Фармація» та «ТПКЗ» заочної форми навчання / уклад. О. І. Панасенко [та ін.]. –Запоріжжя : ЗДМУ, 2015. 117 с.
14. Безпека життєдіяльності людини: Навч. посібник. - Львів: Видавництво «Бескид Біт», 2005. 304 с
15. URL: https://agroprodservice.com.ua/
16. URL: https://tmk.company/
17. URL: https://studiomeat.com.ua/
18. URL: https://opendatabot.ua/c/44993195
Content type: Bachelor Thesis
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Хамуляк_КР.pdf638,02 kBAdobe PDFGöster/Aç
Авторська довідка _Хамуляк.pdf485,49 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları