Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46049
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКриськова, Лариса Петрівна-
dc.contributor.advisorKryskova, Larysa-
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.advisorPokotylo, Oleg-
dc.contributor.authorХамуляк, Ірина Тарасівна-
dc.contributor.authorKhamuliak, Iruna-
dc.date.accessioned2024-07-10T15:52:09Z-
dc.date.available2024-07-10T15:52:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationХамуляк І.Т. Проєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для розширення асортименту булочних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46049-
dc.description.abstractТема кваліфікаційної роботи бакалавра - «Проєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області». Об’єм записки це вступна частина, три основні розділи, використані літературні джерела з 18 найменувань. Загальний обсяг роботи 54 сторінки, в яких застосовано 18 таблиць та 63 формули. Завданням кваліфікаційної роботи бакалавра стало виготовлення виробів батон «Колосок» та плетінка «Проста». В першому розділі приведено основна характеристика об’єкту, та техніко економічне обґрунтування теми. Розділ 2 – робота з ідентифікації включає технічну частину, а саме: вибір, демонстрацію та опис технічних рішень, а також опис зберігання та підготовки виробничої сировини. Проведено розрахунки технологічної частини, в якій обрано піч та визначено її продуктивність, розраховано етапи та рецептури виробництва, вихід продукції, витрату сировини, складську площу та технологічне обладнання. У третій частині коротко викладено основні заходи з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Окрім того, до кваліфікаційної роботи додаються креслення на 5 листах, на яких наведено: апаратурно – технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечній переріз цеху в осях.uk_UA
dc.description.abstractThe subject of the bachelor's qualification work is " Reconstruction project of the bakery at LLC "S-M" in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, to expand the assortment of bread products." The volume of the note is an introductory part, three main sections, used literary sources from 18 titles. The total volume of work is 54 pages, in which 18 tables and 63 formulas are used. The task of the bachelor's qualification work was the production of "Kolosok" loaves and "Prosta" braided products. In the first section, the main characteristics of the object and the technical and economic justification of the topic are given. Chapter 2 - identification work includes the technical part, namely: the selection, demonstration and description of technical solutions, as well as the description of storage and preparation of production raw materials. Calculations of the technological part were carried out, in which the furnace was selected and its performance was determined, production stages and formulations, product output, raw material consumption, warehouse space and technological equipment were calculated. In the third part, the main measures for labor protection and life safety are briefly outlined. In addition, drawings on 5 sheets are attached to the qualification work, which show: equipment and technological schemes for the production of products, a plan of the shop, a longitudinal section and a cross-section of the shop in the axes.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1 Характеристика місця розташування 7 1.2 Характеристика сировинної зони 8 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 9 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 11 2.1 Обґрунтування реконструкції пекарні 11 2.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 11 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 13 2.4 Технологічні розрахунки 14 2.4.1 Вихідні дані 14 2.4.2 Розрахунок продуктивності печей 16 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 18 2.4.4 Розрахунок виходу виробу 24 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур та технологічних параметрів 29 2.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів 35 2.4.7 Розрахунок обладнання для підготовки сировини 39 2.5 Технохімічний контроль виробництва 44 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 47 ВИСНОВКИ 52 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 53uk_UA
dc.format.extent54-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectборошно пшеничне вищого сорту, wheat flour of the highest gradeuk_UA
dc.subjectбатон «Колосок», loaf "Kolosok"uk_UA
dc.subjectплетінка «Проста», braid "Prosta"uk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для розширення асортименту булочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeReconstruction project of the bakery at LLC "S-M" in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, to expand the assortment of bread products.uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Хамуляк І.Т., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови. Чинний від 29-06-2006. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 18 с. (Національний стандарт України. Вид. офіц.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2005. 12 с. (Український науково-дослідний інститут олій та жирів).uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. Охорона праці: навч. посіб. для самостійної підготовки студентів фармац. ф-ту спец. «Фармація» та «ТПКЗ» заочної форми навчання / уклад. О. І. Панасенко [та ін.]. –Запоріжжя : ЗДМУ, 2015. 117 с.uk_UA
dc.relation.references14. Безпека життєдіяльності людини: Навч. посібник. - Львів: Видавництво «Бескид Біт», 2005. 304 сuk_UA
dc.relation.references15. URL: https://agroprodservice.com.ua/uk_UA
dc.relation.references16. URL: https://tmk.company/uk_UA
dc.relation.references17. URL: https://studiomeat.com.ua/uk_UA
dc.relation.references18. URL: https://opendatabot.ua/c/44993195uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хамуляк_КР.pdf638,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка _Хамуляк.pdf485,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора