Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45910
Назва: Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Сильчак Г.В., м. Тернопіль для збільшення виробничих потужностей
Інші назви: Project for the technical modernization of the bakery owned by individual entrepreneur H. V. Sylchak in Ternopil city to increase production capacity
Автори: Якшина, Неля Андріївна
Yakshyna, Nelia
Бібліографічний опис: Якшина Н. А., Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Сильчак Г.В., м. Тернопіль для збільшення виробничих потужностей : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 69 с.
Дата публікації: 2024
Дата подання: 2024
Дата внесення: 8-лип-2024
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Криськова, Лариса Петрівна
Kryskova, Larysa
Покотило, Олег Степанович
Pokotylo, Oleg
Члени комітету: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana
УДК: 664.66
Теми: хліб «Скибковий»,"Skybkovy" bread
хліб «Десертний», "Dessertny" bread
борошно пшеничне вищого сорту, high-grade wheat flour
борошно пшеничне другого сорту, second-grade wheat flour
густа опара, thick opara
рідка опара, thin opara
Діапазон сторінок: 69
Короткий огляд (реферат): Завдання, яке було поставлене, передбачає виробництво хліба «Скибковий» масою 0,7 кг виготовленого з борошна вищого сорту та хліба «Десертний» масою 0,8 кг виготовленого з борошна другого сорту. У першому розділі, який має назву «Техніко-економічне обґрунтування», надано інформацію про місце розташування підприємства, зазначено джерела поставок сировини власним транспортом. Наведено асортимент продукції підприємства та ринок збуту готових виробів. Другий розділ, технологічна частина, яка містить основні розрахунки на основі індивідуального завдання. Третій розділ, включає в себе опис основ охорони праці та безпеку життєдіяльності. Список використаної літератури подано у кінці роботи.
The task that was set involves the production of "Skybkovy" bread weighing 0.7 kg made from high-grade flour and "Dessertny" bread weighing 0.8 kg made from second-grade flour. The first section, entitled "Technical and economic feasibility study", provides information about the location of the enterprise, indicates the sources of raw material supplies by own transport. The assortment of the company's products and the sales market of finished products are given. The second section, the technological part, which contains basic calculations based on an individual task. The third section includes a description of the basics of occupational health and safety. The list of used literature is given at the end of the work.
Зміст: Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 8 1.1 Характеристика місця розташування та причини технічного переоснащення підприємства. 8 1.2 Сировинна зона і її характеристики 10 1.3 Обгрунтування асортименту продукції 12 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 13 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 15 2.1 Вибір та обґрунтування технологічних схем 15 2.2 Опис технологічних схем 18 2.3 Нормативні характеристики продуктів запроєктованого асортименту, сировини, основних та допоміжних матеріалів 20 2.4 Технологічні розрахунки 23 2.4.1 Розрахунок продуктивності печі 23 2.4.2 Вихідні дані до розрахунків 25 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 26 2.4.4 Розрахунок виходу хліба 32 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур 39 2.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини та холодильних камер 44 2.4.7 Підбір технологічного обладнання 48 2.5 Технохімічний контроль 57 2.6 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання 61 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ 63 4. ВИСНОВКИ 67 5. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 69
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45910
Власник авторського права: © Якшина Н. А., 2024
Перелік літератури: 1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови
2. ДСТУ 7525:2014 Вода питна.
3. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови
4. ДСТУ 4623:2023 Цукор. Технічні умови
5. ДСТУ 4818:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови
6. ДСТУ 492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови
7. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови
8. ДСТУ 4498:2005 Патока крохмальна. Технічні умови
9. ДСТУ 4289:2004 Солод житній. Загальні технічні умови
10. ДСТУ 8007:20015 Прянощі. Коріандр. Технічні умови
11. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підручник для студентів вищих навчальних закладів./ В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002.
12. Дробот В. І. Технологічні розрахунки хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник./ В. І. Дробот – Київ. Кондор 2010.
13. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарського виробництва. /В. І. Дробот. Київ: Урожай, 2019.
14. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва Київ: Техніка, 2006
15. Ростовський В. С., Колісник А. В. Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник. К. Кондор., 2008
16. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. К.: Кондор, 2015
17. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. М.: Колос, 2006-(Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів)
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якшина_КР.pdf810,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Якшина_Авторська_довідка.pdf203,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора