Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45910
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКриськова, Лариса Петрівна-
dc.contributor.advisorKryskova, Larysa-
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.advisorPokotylo, Oleg-
dc.contributor.authorЯкшина, Неля Андріївна-
dc.contributor.authorYakshyna, Nelia-
dc.date.accessioned2024-07-08T10:14:37Z-
dc.date.available2024-07-08T10:14:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationЯкшина Н. А., Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Сильчак Г.В., м. Тернопіль для збільшення виробничих потужностей : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45910-
dc.description.abstractЗавдання, яке було поставлене, передбачає виробництво хліба «Скибковий» масою 0,7 кг виготовленого з борошна вищого сорту та хліба «Десертний» масою 0,8 кг виготовленого з борошна другого сорту. У першому розділі, який має назву «Техніко-економічне обґрунтування», надано інформацію про місце розташування підприємства, зазначено джерела поставок сировини власним транспортом. Наведено асортимент продукції підприємства та ринок збуту готових виробів. Другий розділ, технологічна частина, яка містить основні розрахунки на основі індивідуального завдання. Третій розділ, включає в себе опис основ охорони праці та безпеку життєдіяльності. Список використаної літератури подано у кінці роботи.uk_UA
dc.description.abstractThe task that was set involves the production of "Skybkovy" bread weighing 0.7 kg made from high-grade flour and "Dessertny" bread weighing 0.8 kg made from second-grade flour. The first section, entitled "Technical and economic feasibility study", provides information about the location of the enterprise, indicates the sources of raw material supplies by own transport. The assortment of the company's products and the sales market of finished products are given. The second section, the technological part, which contains basic calculations based on an individual task. The third section includes a description of the basics of occupational health and safety. The list of used literature is given at the end of the work.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 8 1.1 Характеристика місця розташування та причини технічного переоснащення підприємства. 8 1.2 Сировинна зона і її характеристики 10 1.3 Обгрунтування асортименту продукції 12 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 13 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 15 2.1 Вибір та обґрунтування технологічних схем 15 2.2 Опис технологічних схем 18 2.3 Нормативні характеристики продуктів запроєктованого асортименту, сировини, основних та допоміжних матеріалів 20 2.4 Технологічні розрахунки 23 2.4.1 Розрахунок продуктивності печі 23 2.4.2 Вихідні дані до розрахунків 25 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 26 2.4.4 Розрахунок виходу хліба 32 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур 39 2.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини та холодильних камер 44 2.4.7 Підбір технологічного обладнання 48 2.5 Технохімічний контроль 57 2.6 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання 61 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ 63 4. ВИСНОВКИ 67 5. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 69uk_UA
dc.format.extent69-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхліб «Скибковий»,"Skybkovy" breaduk_UA
dc.subjectхліб «Десертний», "Dessertny" breaduk_UA
dc.subjectборошно пшеничне вищого сорту, high-grade wheat flouruk_UA
dc.subjectборошно пшеничне другого сорту, second-grade wheat flouruk_UA
dc.subjectгуста опара, thick oparauk_UA
dc.subjectрідка опара, thin oparauk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Сильчак Г.В., м. Тернопіль для збільшення виробничих потужностейuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical modernization of the bakery owned by individual entrepreneur H. V. Sylchak in Ternopil city to increase production capacityuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Якшина Н. А., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 7525:2014 Вода питна.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623:2023 Цукор. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4818:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 492:2017 Олія соняшникова. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 4498:2005 Патока крохмальна. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 4289:2004 Солод житній. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references10. ДСТУ 8007:20015 Прянощі. Коріандр. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references11. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підручник для студентів вищих навчальних закладів./ В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002.uk_UA
dc.relation.references12. Дробот В. І. Технологічні розрахунки хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник./ В. І. Дробот – Київ. Кондор 2010.uk_UA
dc.relation.references13. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарського виробництва. /В. І. Дробот. Київ: Урожай, 2019.uk_UA
dc.relation.references14. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва Київ: Техніка, 2006uk_UA
dc.relation.references15. Ростовський В. С., Колісник А. В. Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник. К. Кондор., 2008uk_UA
dc.relation.references16. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. К.: Кондор, 2015uk_UA
dc.relation.references17. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. М.: Колос, 2006-(Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів)uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якшина_КР.pdf810,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Якшина_Авторська_довідка.pdf203,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора