Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45881
Titolo: Проєкт цеху з виробництва булочних виробів із додаванням рослинних жирів
Titoli alternativi: Project for a workshop specializing in the production of bread rolls with the addition of vegetable fats
Autori: Томчук, Ірина Миколаївна
Tomchuk, Iruna
Bibliographic description (Ukraine): Томчук І. М. Проєкт цеху з виробництва булочних виробів із додаванням рослинних жирів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Д. Я. Далєвська. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 52 с.
Data: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 5-lug-2024
Editore: ТНТУ імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ імені Івана Пулюя
Supervisor: Далєвська, Діана Ярославівна
Dalievska, Diana
Committee members: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh
UDC: 664.66
Parole chiave: проєкт цеху, workshop project
рослинні жири, vegetable fats
булочка Чернівецька, bun Chernivtsi
булочка Гірчична, bun Hirchichna
Page range: 52
Abstract: Темою кваліфікаційної роботи є «Проєкт цеху з виробництва булочних виробів із додаванням рослинних жирів». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 6 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 52 стор. У першому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту. В другому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра проілюстрована технологічна частина, яка складається з таких частин: обґрунтування заходів з будовою підприємства, вибір, опис та обґрунтування технологічних схем виготовлення запроектованого асортименту, наведені технологічні розрахунки, які містять у собі розрахунок продуктивності печі, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, витрат сировини і площ для її зберігання. Третій розділ містить інформацію про охорону праці та безпеку життєдіяльності.
The topic of the qualification work is " Project for a workshop specializing in the production of bread rolls with the addition of vegetable fats. The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources from 6 names. The total volume of work is 52 pages. The technical and economic justification of the project is presented in the first section of the qualification work. In the second chapter of the bachelor’s qualification work, the technological part is illustrated, which consists of the following parts: the justification of measures related to the construction of the enterprise, the selection, description and justification of the technological schemes for the production of the designed assortment, technological calculations are given, which include the calculation of the productivity of the furnace, phase and production recipes, output of products, consumption of raw materials and areas for its storage. The third section contains information on occupational health and safety.
Content: Зміст 3 Вступ 4 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 5 1.1. Доцільність будівництва хлібобулочного цеху 6 1.2. Характеристика сировинної зони 6 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 7 1.4. Характеристика каналів реалізації 7 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 8 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 8 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 10 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 16 2.4. Технологічні розрахунки 18 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .32 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 34 2.7. Технохімічний контроль виробництва 43 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ .48 Список використаних літературних джерел 52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45881
Copyright owner: © Томчук І. М., 2024
References (Ukraine): 1. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарного виробництва. – К.: “Логос”, 1998. – 413с
2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарного виробництва. - К.: “Логос”, 2002. – 363с
3. Норми технологічного проектування підприємств хлібопекарної галузі / /ВНТП 02-85 Минпищепром СССР, Гииропищепром-1. - М., 1
4. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.
5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
6. Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві/ за редакцією чл.-кор. УААН, д-ра техн..наук, професора В.І.Дробот.- Київ: Кондор, 2016.- 330 с.
Content type: Bachelor Thesis
È visualizzato nelle collezioni:181 — Харчові технології (бакалаври)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Томчук_КР.pdf1,12 MBAdobe PDFVisualizza/apri
авторська довідка Томчук.pdf214,61 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione