Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45881
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДалєвська, Діана Ярославівна-
dc.contributor.advisorDalievska, Diana-
dc.contributor.authorТомчук, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorTomchuk, Iruna-
dc.date.accessioned2024-07-05T14:01:18Z-
dc.date.available2024-07-05T14:01:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationТомчук І. М. Проєкт цеху з виробництва булочних виробів із додаванням рослинних жирів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Д. Я. Далєвська. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45881-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є «Проєкт цеху з виробництва булочних виробів із додаванням рослинних жирів». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 6 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 52 стор. У першому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту. В другому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра проілюстрована технологічна частина, яка складається з таких частин: обґрунтування заходів з будовою підприємства, вибір, опис та обґрунтування технологічних схем виготовлення запроектованого асортименту, наведені технологічні розрахунки, які містять у собі розрахунок продуктивності печі, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, витрат сировини і площ для її зберігання. Третій розділ містить інформацію про охорону праці та безпеку життєдіяльності.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is " Project for a workshop specializing in the production of bread rolls with the addition of vegetable fats. The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources from 6 names. The total volume of work is 52 pages. The technical and economic justification of the project is presented in the first section of the qualification work. In the second chapter of the bachelor’s qualification work, the technological part is illustrated, which consists of the following parts: the justification of measures related to the construction of the enterprise, the selection, description and justification of the technological schemes for the production of the designed assortment, technological calculations are given, which include the calculation of the productivity of the furnace, phase and production recipes, output of products, consumption of raw materials and areas for its storage. The third section contains information on occupational health and safety.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗміст 3 Вступ 4 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 5 1.1. Доцільність будівництва хлібобулочного цеху 6 1.2. Характеристика сировинної зони 6 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 7 1.4. Характеристика каналів реалізації 7 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 8 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 8 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 10 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 16 2.4. Технологічні розрахунки 18 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .32 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 34 2.7. Технохімічний контроль виробництва 43 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ .48 Список використаних літературних джерел 52uk_UA
dc.format.extent52-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт цеху, workshop projectuk_UA
dc.subjectрослинні жири, vegetable fatsuk_UA
dc.subjectбулочка Чернівецька, bun Chernivtsiuk_UA
dc.subjectбулочка Гірчична, bun Hirchichnauk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва булочних виробів із додаванням рослинних жирівuk_UA
dc.title.alternativeProject for a workshop specializing in the production of bread rolls with the addition of vegetable fatsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Томчук І. М., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарного виробництва. – К.: “Логос”, 1998. – 413сuk_UA
dc.relation.references2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарного виробництва. - К.: “Логос”, 2002. – 363сuk_UA
dc.relation.references3. Норми технологічного проектування підприємств хлібопекарної галузі / /ВНТП 02-85 Минпищепром СССР, Гииропищепром-1. - М., 1uk_UA
dc.relation.references4. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.uk_UA
dc.relation.references5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.uk_UA
dc.relation.references6. Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві/ за редакцією чл.-кор. УААН, д-ра техн..наук, професора В.І.Дробот.- Київ: Кондор, 2016.- 330 с.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Томчук_КР.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
авторська довідка Томчук.pdf214,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора