Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45853
Title: Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного (оригінального)
Other Titles: Project for a workshop specializing in the production of products from wheat flour (original)
Authors: Шимків, Надія Василівна
Shymkiv, Nadiia
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Шимків Н.В. Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного (оригінального) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. А. Т. Лялик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.
Issue Date: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 5-júl-2024
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Committee members: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
UDC: 664
Keywords: проєкт, project,
цех, shop
обладнання, equipment
хліб «Гарбузовий», "Pumpkin" bread
хліб «Насіннєвий», "Seed" bread
піч, oven
тістомісильне устаткування, kneading equipment
Page range: 58
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота передбачає розрахунок проєкту цеху з виготовлення виробів з борошна пшеничного (оригінального). Представлена робота має наступну структуру: Вступ, 3 розділи а також перелік використаної літератури. В загальному робота складається із 58 сторінок, 58 формул та 19 таблиць. Завдання роботи має на меті розрахунок хліба «Гарбузовий» масою 0,3 кг та хліба «Насіннєвий» що має вагу 0,6 кг з пшеничного борошна вищого сорту. Перша частина представляє собою техніко – економічне обґрунтування проекту, де представлено характеристику продукції, каналів її реалізації, а також характеризує місце розташування підприємства. Другий розділ – це розрахунки у відповідності з обраним асортиментом, а саме: розрахунок продуктивності печей, пофазні рецептури, вихід виробів, виробничі рецептури і звісно ж розрахунок обладнання. Розділ третій описує основні заходи з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності на виробництві. Разом з тим робота містить графічну частину, що складається з 5 листів на котрих зображено план цеху виробництва, апаратурно – технологічні схеми виробництва виробів, поперечній переріз і поздовжній розріз цеху в осях
The bachelor's qualification work involves the calculation of the project of the workshop for the production of products from wheat flour (original). The presented work has the following structure: Introduction, 3 sections, as well as a list of used literature. In general, the work consists of 58 pages, 58 formulas and 19 tables. The purpose of the work is to calculate the "Pumpkin" bread with a weight of 0.3 kg and the "Seed" bread with a weight of 0.6 kg from wheat flour of the highest grade. The first part represents the technical and economic justification of the project, which presents the characteristics of the product, its sales channels, and also characterizes the location of the enterprise. The second section is calculations in accordance with the selected assortment, namely: calculation of furnace productivity, phase-by-phase formulations, output of products, production formulations and, of course, equipment calculation. The third section describes the main measures on the basics of occupational health and safety at work. At the same time, the work contains a graphic part, consisting of 5 sheets on which the plan of the production shop, equipment and technological schemes for the production of products, a cross-section and a longitudinal section of the shop in the axes are depicted
Content: ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1 Характеристика місця розташування 7 1.2 Характеристика сировинної зони 8 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 8 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 9 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 10 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 10 2.1.1. Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 11 2.2. Технологічні розрахунки 14 2.2.1. Вихідні дані 14 2.2.2. Розрахунок продуктивності печей 16 2.2.3. Розрахунок пофазних рецептур 18 2.2.4. Розрахунок виходу виробу 24 2.2.5. Розрахунок виробничих рецептур 32 2.2.6. Розрахунок витрат сировини 38 2.2.7. Підбір технологічного обладнання 45 2.3. Технохімічний контроль виробництва 48 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 50 3.1 Способи проведення штучного дихання та масажу серця 50 3.2 Вимоги безпеки до робочих місць для виконання робіт 52 ВИСНОВКИ 56 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 57
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45853
Copyright owner: © Шимків Н.В., 2024
References (Ukraine): 1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20-07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с
2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).
3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.
4. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. Для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002.364 с
5. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот. – Київ. Кондор, 2010. 440 с.
6. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
7. Райтер Н.М., Макаренкова А.А. Серія хлібопекарського, кондитерського виробництва
8. Стадник І.Я. Технологічне обладнання хлібопекарського, макаронного, кондитерського та харчоконцентратного виробництв [Електронний ресурс]: курс лекцій для студ. напряму підготовки та спеціальнсоті «Харчові технології» ден. та заоч. форм. навч. / https://dl.tntu.edu.ua/content.php?cid=366172
9. Сирохман І.В., Завгородня В.М. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч.посіб. Київ : Центр учбової літератури, 2009. 544 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв. / Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
13. URL: https://pro-op.com.ua/article/263-nstruktsya-z-nadannya-domedichno-dopomogi
14. URL:https://opcb.kpi.ua/wp-content/uploads/2014/11/%D0%9B%D0%B5%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97-%D0%9E%D0%9F-%D1%82%D0%B0-%D0%A6%D0%97-%D0%A4%D0%91%D0%A2.pdf
15. URL:https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B0
Content type: Bachelor Thesis
Ebben a gyűjteményben:181 — Харчові технології (бакалаври)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Шимків_КР.pdf686,86 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
Шимків_Авторська довідка.pdf229,77 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools