Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45853
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorШимків, Надія Василівна-
dc.contributor.authorShymkiv, Nadiia-
dc.date.accessioned2024-07-05T09:39:48Z-
dc.date.available2024-07-05T09:39:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationШимків Н.В. Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного (оригінального) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. А. Т. Лялик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45853-
dc.description.abstractБакалаврська кваліфікаційна робота передбачає розрахунок проєкту цеху з виготовлення виробів з борошна пшеничного (оригінального). Представлена робота має наступну структуру: Вступ, 3 розділи а також перелік використаної літератури. В загальному робота складається із 58 сторінок, 58 формул та 19 таблиць. Завдання роботи має на меті розрахунок хліба «Гарбузовий» масою 0,3 кг та хліба «Насіннєвий» що має вагу 0,6 кг з пшеничного борошна вищого сорту. Перша частина представляє собою техніко – економічне обґрунтування проекту, де представлено характеристику продукції, каналів її реалізації, а також характеризує місце розташування підприємства. Другий розділ – це розрахунки у відповідності з обраним асортиментом, а саме: розрахунок продуктивності печей, пофазні рецептури, вихід виробів, виробничі рецептури і звісно ж розрахунок обладнання. Розділ третій описує основні заходи з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності на виробництві. Разом з тим робота містить графічну частину, що складається з 5 листів на котрих зображено план цеху виробництва, апаратурно – технологічні схеми виробництва виробів, поперечній переріз і поздовжній розріз цеху в осяхuk_UA
dc.description.abstractThe bachelor's qualification work involves the calculation of the project of the workshop for the production of products from wheat flour (original). The presented work has the following structure: Introduction, 3 sections, as well as a list of used literature. In general, the work consists of 58 pages, 58 formulas and 19 tables. The purpose of the work is to calculate the "Pumpkin" bread with a weight of 0.3 kg and the "Seed" bread with a weight of 0.6 kg from wheat flour of the highest grade. The first part represents the technical and economic justification of the project, which presents the characteristics of the product, its sales channels, and also characterizes the location of the enterprise. The second section is calculations in accordance with the selected assortment, namely: calculation of furnace productivity, phase-by-phase formulations, output of products, production formulations and, of course, equipment calculation. The third section describes the main measures on the basics of occupational health and safety at work. At the same time, the work contains a graphic part, consisting of 5 sheets on which the plan of the production shop, equipment and technological schemes for the production of products, a cross-section and a longitudinal section of the shop in the axes are depicteduk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1 Характеристика місця розташування 7 1.2 Характеристика сировинної зони 8 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 8 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 9 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 10 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 10 2.1.1. Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 11 2.2. Технологічні розрахунки 14 2.2.1. Вихідні дані 14 2.2.2. Розрахунок продуктивності печей 16 2.2.3. Розрахунок пофазних рецептур 18 2.2.4. Розрахунок виходу виробу 24 2.2.5. Розрахунок виробничих рецептур 32 2.2.6. Розрахунок витрат сировини 38 2.2.7. Підбір технологічного обладнання 45 2.3. Технохімічний контроль виробництва 48 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 50 3.1 Способи проведення штучного дихання та масажу серця 50 3.2 Вимоги безпеки до робочих місць для виконання робіт 52 ВИСНОВКИ 56 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 57uk_UA
dc.format.extent58-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт, project,uk_UA
dc.subjectцех, shopuk_UA
dc.subjectобладнання, equipmentuk_UA
dc.subjectхліб «Гарбузовий», "Pumpkin" breaduk_UA
dc.subjectхліб «Насіннєвий», "Seed" breaduk_UA
dc.subjectпіч, ovenuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткування, kneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного (оригінального)uk_UA
dc.title.alternativeProject for a workshop specializing in the production of products from wheat flour (original)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Шимків Н.В., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20-07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 сuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references4. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. Для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002.364 сuk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот. – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references7. Райтер Н.М., Макаренкова А.А. Серія хлібопекарського, кондитерського виробництваuk_UA
dc.relation.references8. Стадник І.Я. Технологічне обладнання хлібопекарського, макаронного, кондитерського та харчоконцентратного виробництв [Електронний ресурс]: курс лекцій для студ. напряму підготовки та спеціальнсоті «Харчові технології» ден. та заоч. форм. навч. / https://dl.tntu.edu.ua/content.php?cid=366172uk_UA
dc.relation.references9. Сирохман І.В., Завгородня В.М. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч.посіб. Київ : Центр учбової літератури, 2009. 544 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв. / Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 сuk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. URL: https://pro-op.com.ua/article/263-nstruktsya-z-nadannya-domedichno-dopomogiuk_UA
dc.relation.references14. URL:https://opcb.kpi.ua/wp-content/uploads/2014/11/%D0%9B%D0%B5%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97-%D0%9E%D0%9F-%D1%82%D0%B0-%D0%A6%D0%97-%D0%A4%D0%91%D0%A2.pdfuk_UA
dc.relation.references15. URL:https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B0uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шимків_КР.pdf686,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Шимків_Авторська довідка.pdf229,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора