Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45806
Tytuł: Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного вищого сорту
Inne tytuły: Project for a workshop specializing in the production of products from premium-grade wheat flour.
Authors: Михайлюк, Софія Тарасівна
Mykhailiuk, Sofiia
Cytat: Михайлюк С. Т. Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного вищого сорту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. А. Т. Лялик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 60 с.
Data wydania: 2024
Data archiwizacji: 2024
Date of entry: 4-lip-2024
Wydawca: ТНТУ імені Івана Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ імені Івана Пулюя
Promotor: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Członkowie Komitetu: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh
UDC: 664.644
Słowa kluczowe: проєкт
цех
обладнання
паляниця «Балашівська»
паляниця «Кременецька»
піч
тістомісильне статкування
project
shop
equipment
"Balashivska" plyanytsia
"Kremenetska" plyanytsia
oven
kneading equipment
Zakres stron: 60
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота передбачає розрахунок проєкту цеху з виробництва виробів з борошна пшеничного вищого сорту. Представлена робота має наступну структуру: Вступ, 3 розділи, список використаної літератури. В загальному робота складається із 60 сторінок, 68 формул та 21 таблиць. Завдання роботи має на меті розрахунок паляниці «Балашівська» масою 0,7 кг та паляниці «Кременецька», що має вагу 0,65 кг з пшеничного борошна вищого сорту. Перша частина представляє собою техніко-економічне обґрунтування проєкту, де наведено характеристику продукції, каналів її реалізації, а також характеризує місце розташування підприємтсва. Другий розділ – розрахунок відповідно до обраного асортименту, а саме: розрахунок продуктивності печей, пофазні рецептури, вихід виробів, виробничі рецептури, і розрахунок обладнання. Третій розділ описує основні заходи з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності на підприємстві. Також робота містить частину, що складається з 5 листів на котрих зображено план цеху виробництва апаратурно-технологічні схеми виробництва виробів поперечний переріз та поздовжній розріз цеху в осях.
The bachelor's qualification work involves the calculation of the project of the workshop for the production of products from wheat flour of the highest grade. The presented work has the following structure: Introduction, 3 chapters, list of used literature. In general, the work consists of 60 pages, 68 formulas and 21 tables. The purpose of the work is to calculate the "Balashivska" puff pastry weighing 0.7 kg and the "Kremenetska" puff pastry weighing 0.65 kg from high-grade wheat flour. The first part is a technical and economic justification of the project, which describes the product, its sales channels, and also describes the location of the enterprise. The second section is the calculation according to the selected assortment, namely: calculation of furnace productivity, phase-by-phase formulations, output of products, production formulations, and equipment calculation. The third section describes the main measures on the basics of labor protection and life safety at the enterprise. Also, the work contains a part consisting of 5 sheets on which the plan of the production shop, equipment and technological schemes for the production of products, a cross-section and a longitudinal section of the shop in the axes are depicted.
Content: ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 8 1.1 Характеристика місця розташування 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 12 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 12 2.1.1. Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 13 2.2. Технологічні розрахунки 15 2.2.1. Вихідні дані 15 2.2.2. Розрахунок продуктивності печей 17 2.2.3. Розрахунок пофазних рецептур 19 2.2.4. Розрахунок виходу виробу 25 2.2.5. Розрахунок виробничих рецептур 31 2.2.6. Розрахунок витрат сировини 36 2.2.7. Підбір технологічного обладнання 39 2.3. Технохімічний контроль виробництва 50 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 53 3.1 Надзвичайна ситуація та надзвичайний стан 53 3.2 Організація цивільного захисту на об'єкті (виробництві) 54 3.3 Вимоги безпеки та захисту здоров'я під час використання виробничого обладнання працівниками 55 ВИСНОВКИ 58 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 59
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45806
Właściciel praw autorskich: © Михайлюк С. Т., 2024
Wykaz piśmiennictwa: 1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.
2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).
3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.
4. Гвоздєв О.В., Ялпачик Ф.Ю., Олексієнко В.О. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – Київ : Вища освіта, 2010. 307 с.
5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.
7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
8. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
9. Петько В.Ф. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв: Підручник / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; /За ред. О.І.Гапонюка — Київ : ЦУЛ, 2007. – 432 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
13. Стадник І.Я. Технологічне обладнання хлібопекарського, макаронного, кондитерського та харчоконцентратного виробництв [Електронний ресурс]: курс лекцій для студ. напряму підготовки та спеціальнсоті «Харчові технології» ден. та заоч. форм. навч. / https://dl.tntu.edu.ua/content.php?cid=366172
14. Про правовий режим надзвичайного стану: Закон України від 31.03.2023[Електронний ресурс] //Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2000, № 23, ст.176/ https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/389-19#Text
15. Про охорону праці: Закон України від 14.10.92 [Електронний ресурс]// Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1992, № 49, ст.668/ https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2694-12#Text
16. URL:https://studfile.net/preview/5585327/page:3/
17. URL: https://shorturl.at/9xeTJ
Typ zawartości: Bachelor Thesis
Występuje w kolekcjach:181 — Харчові технології (бакалаври)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Михайлюк_Авторська довідка.pdf281,05 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
Михайлюк_КР.pdf812,97 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora