Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45806
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorМихайлюк, Софія Тарасівна-
dc.contributor.authorMykhailiuk, Sofiia-
dc.date.accessioned2024-07-04T09:50:36Z-
dc.date.available2024-07-04T09:50:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationМихайлюк С. Т. Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного вищого сорту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. А. Т. Лялик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45806-
dc.description.abstractБакалаврська кваліфікаційна робота передбачає розрахунок проєкту цеху з виробництва виробів з борошна пшеничного вищого сорту. Представлена робота має наступну структуру: Вступ, 3 розділи, список використаної літератури. В загальному робота складається із 60 сторінок, 68 формул та 21 таблиць. Завдання роботи має на меті розрахунок паляниці «Балашівська» масою 0,7 кг та паляниці «Кременецька», що має вагу 0,65 кг з пшеничного борошна вищого сорту. Перша частина представляє собою техніко-економічне обґрунтування проєкту, де наведено характеристику продукції, каналів її реалізації, а також характеризує місце розташування підприємтсва. Другий розділ – розрахунок відповідно до обраного асортименту, а саме: розрахунок продуктивності печей, пофазні рецептури, вихід виробів, виробничі рецептури, і розрахунок обладнання. Третій розділ описує основні заходи з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності на підприємстві. Також робота містить частину, що складається з 5 листів на котрих зображено план цеху виробництва апаратурно-технологічні схеми виробництва виробів поперечний переріз та поздовжній розріз цеху в осях.uk_UA
dc.description.abstractThe bachelor's qualification work involves the calculation of the project of the workshop for the production of products from wheat flour of the highest grade. The presented work has the following structure: Introduction, 3 chapters, list of used literature. In general, the work consists of 60 pages, 68 formulas and 21 tables. The purpose of the work is to calculate the "Balashivska" puff pastry weighing 0.7 kg and the "Kremenetska" puff pastry weighing 0.65 kg from high-grade wheat flour. The first part is a technical and economic justification of the project, which describes the product, its sales channels, and also describes the location of the enterprise. The second section is the calculation according to the selected assortment, namely: calculation of furnace productivity, phase-by-phase formulations, output of products, production formulations, and equipment calculation. The third section describes the main measures on the basics of labor protection and life safety at the enterprise. Also, the work contains a part consisting of 5 sheets on which the plan of the production shop, equipment and technological schemes for the production of products, a cross-section and a longitudinal section of the shop in the axes are depicted.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 8 1.1 Характеристика місця розташування 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 12 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 12 2.1.1. Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 13 2.2. Технологічні розрахунки 15 2.2.1. Вихідні дані 15 2.2.2. Розрахунок продуктивності печей 17 2.2.3. Розрахунок пофазних рецептур 19 2.2.4. Розрахунок виходу виробу 25 2.2.5. Розрахунок виробничих рецептур 31 2.2.6. Розрахунок витрат сировини 36 2.2.7. Підбір технологічного обладнання 39 2.3. Технохімічний контроль виробництва 50 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 53 3.1 Надзвичайна ситуація та надзвичайний стан 53 3.2 Організація цивільного захисту на об'єкті (виробництві) 54 3.3 Вимоги безпеки та захисту здоров'я під час використання виробничого обладнання працівниками 55 ВИСНОВКИ 58 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 59uk_UA
dc.format.extent60-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectпаляниця «Балашівська»uk_UA
dc.subjectпаляниця «Кременецька»uk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне статкуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subject"Balashivska" plyanytsiauk_UA
dc.subject"Kremenetska" plyanytsiauk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного вищого сортуuk_UA
dc.title.alternativeProject for a workshop specializing in the production of products from premium-grade wheat flour.uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Михайлюк С. Т., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references4. Гвоздєв О.В., Ялпачик Ф.Ю., Олексієнко В.О. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – Київ : Вища освіта, 2010. 307 с.uk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references9. Петько В.Ф. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв: Підручник / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; /За ред. О.І.Гапонюка — Київ : ЦУЛ, 2007. – 432 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. Стадник І.Я. Технологічне обладнання хлібопекарського, макаронного, кондитерського та харчоконцентратного виробництв [Електронний ресурс]: курс лекцій для студ. напряму підготовки та спеціальнсоті «Харчові технології» ден. та заоч. форм. навч. / https://dl.tntu.edu.ua/content.php?cid=366172uk_UA
dc.relation.references14. Про правовий режим надзвичайного стану: Закон України від 31.03.2023[Електронний ресурс] //Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2000, № 23, ст.176/ https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/389-19#Textuk_UA
dc.relation.references15. Про охорону праці: Закон України від 14.10.92 [Електронний ресурс]// Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1992, № 49, ст.668/ https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2694-12#Textuk_UA
dc.relation.references16. URL:https://studfile.net/preview/5585327/page:3/uk_UA
dc.relation.references17. URL: https://shorturl.at/9xeTJuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михайлюк_Авторська довідка.pdf281,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Михайлюк_КР.pdf812,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора