Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45796
Název: Проєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для збільшення потужності виробництва пшеничних виробів
Další názvy: Project for the reconstruction of the bakery owned by LLC «S-M» in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, to increase the production capacity of wheat products
Autoři: Сцібайло, Роман Олегович
Stsibailo, Roman
Bibliographic description (Ukraine): Сцібайло Р. О.,Проєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для збільшення потужності виробництва пшеничних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. А. Т. Лялик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 61 с.
Datum vydání: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 4-čer-2024
Nakladatel: ТНТУ імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ імені Івана Пулюя
Supervisor: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Committee members: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh Ihorovych
UDC: 664.644
Klíčová slova: проєкт
цех
обладнання
хліб «Summer»
хліб «Ромашка»
піч
тістомісильне статкування
project
shop
equipment
«Еlderly» bread
bread «Romashka»
oven
kneading equipment
Page range: 61
Abstrakt: Бакалаврська кваліфікаційна робота «Проєкт з реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів Тернопільського району Тернопільської області, з метою збільшення потужності виробництва пшеничних виробів» включає: вступ, три розділи, список використаної літератури до якого входять 15 найменувань. Обсяг роботи складає 61 сторінка. Використано 67 формули та представлено 18 таблиць. Відповідно до завдання, передбачено виробництво 2 видів виробів: хліба «Літній», масою 0,6 кг та хліба «Ромашка», масою 0,4 кг. Обидва вироби готуються з борошна пшеничного першого сорту. Перший розділ роботи є техніко-економічним обґрунтуванням проєкту. У ньому охарактеризовано техніко-економічну складову проєкту, наведено SWOT-таблицю. Також цей розділ містить характеристику асортименту цеху, опис сировинної зони та каналів збуту продукції. Другий розділ даної кваліфікаційної роботи є технологічною частиною проєкту. У ньому наведені принципові технологічні схеми виробництва обох видів хліба та їх описи характеристика сировини. Цей розділ також містить технологічні розрахунки, до яких відносяться: визначення продуктивності печі, розрахунок пофазних та виробничих рецептур, технологічних параметрів виробництва, виходу хліба, втрат та затрат сировини. Окрім того, на основі розрахунків основних параметрів обладнання визначена його марка та кількість У третьому розділі містяться заходи виробництва стосовно безпеки життєдіяльності та основ охорони праці. Окрім того, до кваліфікаційної роботи входять 5 листів з наступними найменуваннями креслень: апаратурно-технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній та поперечний перерізи цеху в осях.
Bachelor's qualification work Project for the reconstruction of the bakery owned by LLC «S-M» in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, to increase the production capacity of wheat products includes: an introduction, three chapters, a list of used literature, which includes 15 titles. The volume of work is 61 pages. 67 formulas are used and 18 tables are presented. According to the task, the production of 2 types of products is planned: "Summer" bread, weighing 0.6 kg, and "Romashka" bread, weighing 0.4 kg. Both products are prepared from wheat flour of the first grade. The first section of the work is the technical and economic justification of the project. It describes the technical and economic component of the project and provides a SWOT table. Also, this section contains a description of the shop's assortment, a description of the raw material area and product sales channels. The second section of this qualification work is the technological part of the project. It contains the basic technological schemes for the production of both types of bread and their descriptions and characteristics of raw materials. This section also contains technological calculations, which include: determination of furnace productivity, calculation of phase-by-phase and production recipes, technological parameters of production, bread yield, losses and costs of raw materials. In addition, based on calculations of the main parameters of the equipment, its brand and quantity were determined The third section contains production measures related to life safety and the basics of occupational health and safety. In addition, the qualification work includes 5 sheets with the following names of the drawings: equipment and technological schemes for the production of products, shop plan, longitudinal and cross-sections of the shop in axes.
Content: ВСТУП 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ 8 1.1. Загальна характеристика пекарні та техніко-економічний аналіз її реконструкції 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4. Характеристика каналів реалізації продукції 10 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 12 2.1. Обґрунтування доцільності реконструкції пекарні 12 2.2 Вибір та обґрунтування технологічних схем 12 2.2.1 Технологічні схеми виробництва. 13 2.2.2 Опис технологічних схем виробництва 15 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 17 2.4 Технологічні розрахунки 19 2.4.1 Вихідні дані 19 2.4.2 Розрахунок продуктивності печі 21 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 23 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 28 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 35 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 40 2.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 44 2.5 Технохімічний контроль виробництва 53 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ 56 3.1 Поведінкові реакції населення у надзвичайних ситуаціях. 56 3.2 Технічні та організаційні заходи щодо зменшенню рівня шуму та вібрацій на дільниці. 57 3.3 Соціальне значення охорони праці. 58 ВИСНОВКИ 59 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 60
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45796
Copyright owner: © Сцібайло Р. О., 2024
References (Ukraine): 1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.
2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).
3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.
4. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.
5. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.
6. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с
7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.
8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.
9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.
10. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.
11. URL: https://agroprodservice.com.ua/
12. URL: https://tmk.company/
13. URL: https://studiomeat.com.ua/
14. Лідньов Анатолій, Служба охорони праці, Основні засови захисту від шуму і вібрації, (електронний ресурс) URL: https://pro-op.com.ua/article/1071-zasobi-zahistu-vd-shumu-vbrats
15. Ю. Жукова Соціальне та економічне значення охорони праці (електронний ресурс) URL: https://oppb.com.ua/news/socialne-ta-ekonomichne-znachennya-ohorony-praci
Content type: Bachelor Thesis
Vyskytuje se v kolekcích:181 — Харчові технології (бакалаври)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Сцібайло_КР.pdf780,53 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Сцібайло_Авторська довідка.pdf249,27 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora