Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45796
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorСцібайло, Роман Олегович-
dc.contributor.authorStsibailo, Roman-
dc.date.accessioned2024-07-04T08:11:46Z-
dc.date.available2024-07-04T08:11:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationСцібайло Р. О.,Проєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для збільшення потужності виробництва пшеничних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. А. Т. Лялик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45796-
dc.description.abstractБакалаврська кваліфікаційна робота «Проєкт з реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів Тернопільського району Тернопільської області, з метою збільшення потужності виробництва пшеничних виробів» включає: вступ, три розділи, список використаної літератури до якого входять 15 найменувань. Обсяг роботи складає 61 сторінка. Використано 67 формули та представлено 18 таблиць. Відповідно до завдання, передбачено виробництво 2 видів виробів: хліба «Літній», масою 0,6 кг та хліба «Ромашка», масою 0,4 кг. Обидва вироби готуються з борошна пшеничного першого сорту. Перший розділ роботи є техніко-економічним обґрунтуванням проєкту. У ньому охарактеризовано техніко-економічну складову проєкту, наведено SWOT-таблицю. Також цей розділ містить характеристику асортименту цеху, опис сировинної зони та каналів збуту продукції. Другий розділ даної кваліфікаційної роботи є технологічною частиною проєкту. У ньому наведені принципові технологічні схеми виробництва обох видів хліба та їх описи характеристика сировини. Цей розділ також містить технологічні розрахунки, до яких відносяться: визначення продуктивності печі, розрахунок пофазних та виробничих рецептур, технологічних параметрів виробництва, виходу хліба, втрат та затрат сировини. Окрім того, на основі розрахунків основних параметрів обладнання визначена його марка та кількість У третьому розділі містяться заходи виробництва стосовно безпеки життєдіяльності та основ охорони праці. Окрім того, до кваліфікаційної роботи входять 5 листів з наступними найменуваннями креслень: апаратурно-технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній та поперечний перерізи цеху в осях.uk_UA
dc.description.abstractBachelor's qualification work Project for the reconstruction of the bakery owned by LLC «S-M» in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, to increase the production capacity of wheat products includes: an introduction, three chapters, a list of used literature, which includes 15 titles. The volume of work is 61 pages. 67 formulas are used and 18 tables are presented. According to the task, the production of 2 types of products is planned: "Summer" bread, weighing 0.6 kg, and "Romashka" bread, weighing 0.4 kg. Both products are prepared from wheat flour of the first grade. The first section of the work is the technical and economic justification of the project. It describes the technical and economic component of the project and provides a SWOT table. Also, this section contains a description of the shop's assortment, a description of the raw material area and product sales channels. The second section of this qualification work is the technological part of the project. It contains the basic technological schemes for the production of both types of bread and their descriptions and characteristics of raw materials. This section also contains technological calculations, which include: determination of furnace productivity, calculation of phase-by-phase and production recipes, technological parameters of production, bread yield, losses and costs of raw materials. In addition, based on calculations of the main parameters of the equipment, its brand and quantity were determined The third section contains production measures related to life safety and the basics of occupational health and safety. In addition, the qualification work includes 5 sheets with the following names of the drawings: equipment and technological schemes for the production of products, shop plan, longitudinal and cross-sections of the shop in axes.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ 8 1.1. Загальна характеристика пекарні та техніко-економічний аналіз її реконструкції 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4. Характеристика каналів реалізації продукції 10 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 12 2.1. Обґрунтування доцільності реконструкції пекарні 12 2.2 Вибір та обґрунтування технологічних схем 12 2.2.1 Технологічні схеми виробництва. 13 2.2.2 Опис технологічних схем виробництва 15 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 17 2.4 Технологічні розрахунки 19 2.4.1 Вихідні дані 19 2.4.2 Розрахунок продуктивності печі 21 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 23 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 28 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 35 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 40 2.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 44 2.5 Технохімічний контроль виробництва 53 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ 56 3.1 Поведінкові реакції населення у надзвичайних ситуаціях. 56 3.2 Технічні та організаційні заходи щодо зменшенню рівня шуму та вібрацій на дільниці. 57 3.3 Соціальне значення охорони праці. 58 ВИСНОВКИ 59 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 60uk_UA
dc.format.extent61-
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб «Summer»uk_UA
dc.subjectхліб «Ромашка»uk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне статкуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subject«Еlderly» breaduk_UA
dc.subjectbread «Romashka»uk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для збільшення потужності виробництва пшеничних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject for the reconstruction of the bakery owned by LLC «S-M» in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, to increase the production capacity of wheat productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Сцібайло Р. О., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh Ihorovych-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references4. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references11. URL: https://agroprodservice.com.ua/uk_UA
dc.relation.references12. URL: https://tmk.company/uk_UA
dc.relation.references13. URL: https://studiomeat.com.ua/uk_UA
dc.relation.references14. Лідньов Анатолій, Служба охорони праці, Основні засови захисту від шуму і вібрації, (електронний ресурс) URL: https://pro-op.com.ua/article/1071-zasobi-zahistu-vd-shumu-vbratsuk_UA
dc.relation.references15. Ю. Жукова Соціальне та економічне значення охорони праці (електронний ресурс) URL: https://oppb.com.ua/news/socialne-ta-ekonomichne-znachennya-ohorony-praciuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сцібайло_КР.pdf780,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Сцібайло_Авторська довідка.pdf249,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора