Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45698
Título: Удосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі ТОВ «Білий Берег»
Outros títulos: Improvement of production organization at the enterprise (LLC “Bilyi Bereh” as a case study)
Autor: Пелих, Святослав Русланович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Пелих С. Р. Удосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі ТОВ «Білий Берег» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавр : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. Г. Б. Машлій. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 60 с.
Bibliographic description (International): Pelikh S. Improvement of production organization at the enterprise (LLC “Bilyi Bereh” as a case study)": work for bachelor's degree: spec. 073- management/ scientific supervizor H. Mashlii. Ternopil: Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2024. 60 p.
Data: 27-Jun-2024
Submitted date: 12-Jun-2024
Date of entry: 1-Jul-2024
Editora: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Машлій, Галина Богданівна
Committee members: Андрушків, Богдан Миколайович
UDC: 658
Palavras-chave: виробничий процес
організація виробництва
технологія виробництва
економічний ефект
економічна ефективність
production process
production organization
production technology
economic effect
economic efficiency
Resumo: Предмет дослідження - пошук шляхів удосконалення організації виробництва на ТОВ «Білий Берег». Об'єктом дослідження виступає виробнича діяльність ТОВ «Білий Берег». Метою роботи є розроблення рекомендацій, спрямованих на удосконалення організації виробництва на ТОВ «Білий Берег». Методами дослідження є: аналізу, синтезу, порівняння, системності, економіко-статистичний, деталізації та інші. Розроблено пропозиції щодо удосконалення організації виробництва на ТОВ «Білий Берег». Запропоновано заходи щодо організації виробництва ковбасної продукції на підприємстві, а також впровадження виробництва курячих рулетів. Результати можуть бути впроваджені у діяльності ТОВ «Білий Берег»
Subject of investigation is the search for ways to improve the organization of production at LLC «Bilyi Bereg». The object of investigation is the production activity of LLC “Bilyi Bereh”. The purpose of the work is to develop recommendations aimed at improving the organization of production at LLC “Bilyi Bereh”. The research methods are as follows: analysis, synthesis, comparison, systematic, economic and statistical, detailing and others. Proposals have been developed to improve the organization of production at LLC «Bilyi Bereg». Measures regarding the organization of the production of sausage products at the enterprise, as well as the introduction of the production of chicken rolls are proposed. The results can be implemented in the activities of LLC «Bilyi Bereg»
Descrição: Важливим напрямом забезпечення успішної діяльності та подальшого розвитку підприємств є удосконалення організації виробництва, що основане на широкому використанню різноманітних видів інновацій у функціонуванні виробничих процесів та його раціональному налагодженню. Це створює передумови для зростання продуктивності праці та ефективності використання основних фондів, покращенню досягнутих економічних результатів роботи. Саме тому ефективна організація вирбництва на підприємстві сприяє нарощуванню виробництва, найповніше задоволенню потреб споживачів, розкриває перспективи успішної діяльності на ринку.
Content: Вступ 7 Розділ 1 теоретичний фундамент організації виробництва 9 1.1 Сутність та роль організації виробництва для забезпечення ефективного функціонування підприємства 9 1.2 Засади системної концепції організації виробництва 13 Розділ 2 Аналіз організації виробництва на ТОВ «Білий Берег» 19 2.1 Загальна характеристика функціонування підприємства 19 2.2 Аналіз особливостей організації виробництва ТОВ «Білий Берег» 24 Розділ 3 Напрями покращення організації виробництва на ТОВ «Білий Берег» 36 3.1 Пропозиції щодо організації виробництва ковбасної продукції на підприємстві 36 3.2 Впровадження виробництва курячих рулетів на ТОВ «Білий Берег» 44 Розділ 4 Безпека життєдіяльності, охорона праці 50 4.1 Долікарська допомога при переломах 50 4.2 Психофізіологічне розвантаження для працівників 52 Висновки 55 Бібліографія 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45698
Copyright owner: © Пелих Святослав Русланович, 2024
References (Ukraine): 1. Прохорова В. В. Давидова О. Ю. Організація виробництва : навч. посібник. Х.: Вид-во Іванченка І.С. 2018. 275 с.
2. Сутність поняття "організація виробництва. URL: https://pidru4niki.com/13761025/ekonomika/sutnist_ponyattya_organizatsiya_virobnitstva
3. Організація виробництва : підручник / за ред. А.І. Яковлєва, С.П. Сударкіної, М.І. Ларки. - Харків : НТУ “ХПІ”. 2016. 436 с.
4. Організація виробництва: курс лекцій: навч. посіб. для студ. спеціальності 051«Економіка»/ КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.:О.О. Кожемяченко. Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. 233 с. URL: https://ela.kpi.ua/server/api/core/bitstreams/8214615e-cfff-43e1-b6ad-8554724800cf/content
5. Єрмаков О. Ю., Жибак М. М., Динька П. К., Христенко Г. М., Гурська І. С. Організація виробництва: Навч. посібник. Київ: ФОП Ямчинський О. В. 2019. 414 с.
6. Майкова С. В., Маслійчук О. Б., Федина Л. О., Бомба М. Я. Максимець О. Б. Інноваційні технології приготування м’ясних січених страв з використанням нетрадиційної сировини. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. 2022. №5. С. 56-64. URL: https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.5.7
7. Ільчук М. М., Коновал І. А., Мельникова І. В. та ін. Конкурентоспроможність продукції скотарства і птахівництва України в системі євроінтеграції: монографія. Київ: Вид-во ТОВ «Аграр Медіа Груп». 2015. 321 с.
8. Козик В. В., Гавриляк А. С. Організація виробництва: навч. посібник. Київ: Знання. 2011. 222 с.
9. Конкурентоспроможність підприємства: оцінка рівня та напрями підвищення: монографія / за заг. ред. О. Г. Янкового. Одеса: Атлант. 2013. 470 с.
10. Мазнєв Г. Є., Калініченко С. М., Щербакова І. С., Грідін О. В. Організація виробництва: навч. посібник / за ред. Г. Є. Мазнєва. вид. 2-ге випр. і доп. Харків: вид-во «Майдан». 2013. 604 с.
11. Галущак М., Галущак О., Машлій Г. Електронна Україна в цифровому світі. Галицький економічний вісник. Т. : ТНТУ. 2023. Том 85. № 6. С. 174–182. URL: https://doi.org/10.33108/galicianvisnyk_tntu2023.06.174
12. Мазнєв Г. Є., Щербаков І. С., Калініченко С. М., Грідін О. В. Організація виробництва : курс лекцій / за ред. Г.Є. Мазнєва. Харків : вид-во «Міськдрук». 2012. 403 с.
13. Галущак О., Галущак М., Машлій Г. Цифровізація в Україні: еволюційні перетворення. Галицький економічний вісник. 2023. Том 81. № 2. С. 155-163. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41209
14. Кирич Н. Б., Мосій О. Б., Машлій Г. Б., Горбатюк В. В. Зміни управлінських процесів в організаціях, викликані війною в Україні. Економічний простір. Збірник наукових праць. 2024. № 190. С.311-315. URL: http://prostir.pdaba.dp.ua/index.php/journal/article/view/1505
15. Організація виробництва: навчальний посібник / за ред. Г. Є. Мазнєва. вид. 2-ге випр. і доп. Харків: Вид-во «Майдан». 2013. 604 с.
16. Машлій Г. Б., Лаба І. З. Інноваційні рішення щодо вирішення проблем покращання роботи підприємства / Перспективні напрями розвитку науки та техніки: Збірник наукових матеріалів ХVІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет – конференції. м. Вінниця, 23 березня 2018 року. Ч.1. С. 12-16.
17. Організація виробництва: навчальний посібник / за ред. Г. Є. Мазнєва. вид. 2-ге випр. і доп. Харків: Вид-во «Майдан». 2013. 604 с.
18. Спаський Г. В. Шляхи підвищення виробництва конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції в Закарпатті. Економіка АПК. 2016. № 10. С. 41-47.
19. Петров В. М. Організація виробництва та планування діяльності на підприємствах АПК: навч. посібник. Харків: Майдан. 2016. 362 с.
20. Машлій Г. Б. Розроблення та реалізація сучасної управлінської інформаційної системи підприємства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: І Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. 22 березня 2018 р. / ред. кол.: О. І. Черевко та ін. Харківський держ. ун-т харч. та торг. Х.: ХДУХТ. 2018. С. 364-365.
21. Дмитриенко О. Про м’ясні напівфабрикати. М’ясні технології світу. 2016. № 5 (6). 97 с.
22. Паска М. З., Маслійчук О. Б. Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м’ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача. Продовольчі ресурси. 2018. 11. С. 132-138.
23. Ракша-Слюсарева О., Круль В. М’ясні посічені напівфабрикати функціо-нального призначення. Товари і ринки. 2013. № 2. С. 74-86.
24. Єрмаков О. Ю., Христенко Г. М. Організація виробництва: навч. посібник. Київ: ЦП «КОМПРИНТ». 2012. 255 с.
Content type: Bachelor Thesis
Aparece nas colecções:073 — Менеджмент (бакалаври)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Авторська довідка_Пелих Святослав.pdf566,65 kBAdobe PDFVer/Abrir
Робота Пелих Святослав.pdf554,75 kBAdobe PDFVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Ferramentas administrativas