Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМашлій, Галина Богданівна-
dc.contributor.authorПелих, Святослав Русланович-
dc.date.accessioned2024-07-01T12:25:56Z-
dc.date.available2024-07-01T12:25:56Z-
dc.date.issued2024-06-27-
dc.date.submitted2024-06-12-
dc.identifier.citationПелих С. Р. Удосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі ТОВ «Білий Берег» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавр : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. Г. Б. Машлій. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45698-
dc.descriptionВажливим напрямом забезпечення успішної діяльності та подальшого розвитку підприємств є удосконалення організації виробництва, що основане на широкому використанню різноманітних видів інновацій у функціонуванні виробничих процесів та його раціональному налагодженню. Це створює передумови для зростання продуктивності праці та ефективності використання основних фондів, покращенню досягнутих економічних результатів роботи. Саме тому ефективна організація вирбництва на підприємстві сприяє нарощуванню виробництва, найповніше задоволенню потреб споживачів, розкриває перспективи успішної діяльності на ринку.uk_UA
dc.description.abstractПредмет дослідження - пошук шляхів удосконалення організації виробництва на ТОВ «Білий Берег». Об'єктом дослідження виступає виробнича діяльність ТОВ «Білий Берег». Метою роботи є розроблення рекомендацій, спрямованих на удосконалення організації виробництва на ТОВ «Білий Берег». Методами дослідження є: аналізу, синтезу, порівняння, системності, економіко-статистичний, деталізації та інші. Розроблено пропозиції щодо удосконалення організації виробництва на ТОВ «Білий Берег». Запропоновано заходи щодо організації виробництва ковбасної продукції на підприємстві, а також впровадження виробництва курячих рулетів. Результати можуть бути впроваджені у діяльності ТОВ «Білий Берег»uk_UA
dc.description.abstractSubject of investigation is the search for ways to improve the organization of production at LLC «Bilyi Bereg». The object of investigation is the production activity of LLC “Bilyi Bereh”. The purpose of the work is to develop recommendations aimed at improving the organization of production at LLC “Bilyi Bereh”. The research methods are as follows: analysis, synthesis, comparison, systematic, economic and statistical, detailing and others. Proposals have been developed to improve the organization of production at LLC «Bilyi Bereg». Measures regarding the organization of the production of sausage products at the enterprise, as well as the introduction of the production of chicken rolls are proposed. The results can be implemented in the activities of LLC «Bilyi Bereg»uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 7 Розділ 1 теоретичний фундамент організації виробництва 9 1.1 Сутність та роль організації виробництва для забезпечення ефективного функціонування підприємства 9 1.2 Засади системної концепції організації виробництва 13 Розділ 2 Аналіз організації виробництва на ТОВ «Білий Берег» 19 2.1 Загальна характеристика функціонування підприємства 19 2.2 Аналіз особливостей організації виробництва ТОВ «Білий Берег» 24 Розділ 3 Напрями покращення організації виробництва на ТОВ «Білий Берег» 36 3.1 Пропозиції щодо організації виробництва ковбасної продукції на підприємстві 36 3.2 Впровадження виробництва курячих рулетів на ТОВ «Білий Берег» 44 Розділ 4 Безпека життєдіяльності, охорона праці 50 4.1 Долікарська допомога при переломах 50 4.2 Психофізіологічне розвантаження для працівників 52 Висновки 55 Бібліографія 58uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectвиробничий процесuk_UA
dc.subjectорганізація виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectекономічний ефектuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectproduction processuk_UA
dc.subjectproduction organizationuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjecteconomic effectuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleУдосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі ТОВ «Білий Берег»uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of production organization at the enterprise (LLC “Bilyi Bereh” as a case study)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Пелих Святослав Русланович, 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberАндрушків, Богдан Миколайович-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc658uk_UA
dc.relation.references1. Прохорова В. В. Давидова О. Ю. Організація виробництва : навч. посібник. Х.: Вид-во Іванченка І.С. 2018. 275 с.uk_UA
dc.relation.references2. Сутність поняття "організація виробництва. URL: https://pidru4niki.com/13761025/ekonomika/sutnist_ponyattya_organizatsiya_virobnitstvauk_UA
dc.relation.references3. Організація виробництва : підручник / за ред. А.І. Яковлєва, С.П. Сударкіної, М.І. Ларки. - Харків : НТУ “ХПІ”. 2016. 436 с.uk_UA
dc.relation.references4. Організація виробництва: курс лекцій: навч. посіб. для студ. спеціальності 051«Економіка»/ КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.:О.О. Кожемяченко. Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. 233 с. URL: https://ela.kpi.ua/server/api/core/bitstreams/8214615e-cfff-43e1-b6ad-8554724800cf/contentuk_UA
dc.relation.references5. Єрмаков О. Ю., Жибак М. М., Динька П. К., Христенко Г. М., Гурська І. С. Організація виробництва: Навч. посібник. Київ: ФОП Ямчинський О. В. 2019. 414 с.uk_UA
dc.relation.references6. Майкова С. В., Маслійчук О. Б., Федина Л. О., Бомба М. Я. Максимець О. Б. Інноваційні технології приготування м’ясних січених страв з використанням нетрадиційної сировини. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. 2022. №5. С. 56-64. URL: https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.5.7uk_UA
dc.relation.references7. Ільчук М. М., Коновал І. А., Мельникова І. В. та ін. Конкурентоспроможність продукції скотарства і птахівництва України в системі євроінтеграції: монографія. Київ: Вид-во ТОВ «Аграр Медіа Груп». 2015. 321 с.uk_UA
dc.relation.references8. Козик В. В., Гавриляк А. С. Організація виробництва: навч. посібник. Київ: Знання. 2011. 222 с.uk_UA
dc.relation.references9. Конкурентоспроможність підприємства: оцінка рівня та напрями підвищення: монографія / за заг. ред. О. Г. Янкового. Одеса: Атлант. 2013. 470 с.uk_UA
dc.relation.references10. Мазнєв Г. Є., Калініченко С. М., Щербакова І. С., Грідін О. В. Організація виробництва: навч. посібник / за ред. Г. Є. Мазнєва. вид. 2-ге випр. і доп. Харків: вид-во «Майдан». 2013. 604 с.uk_UA
dc.relation.references11. Галущак М., Галущак О., Машлій Г. Електронна Україна в цифровому світі. Галицький економічний вісник. Т. : ТНТУ. 2023. Том 85. № 6. С. 174–182. URL: https://doi.org/10.33108/galicianvisnyk_tntu2023.06.174uk_UA
dc.relation.references12. Мазнєв Г. Є., Щербаков І. С., Калініченко С. М., Грідін О. В. Організація виробництва : курс лекцій / за ред. Г.Є. Мазнєва. Харків : вид-во «Міськдрук». 2012. 403 с.uk_UA
dc.relation.references13. Галущак О., Галущак М., Машлій Г. Цифровізація в Україні: еволюційні перетворення. Галицький економічний вісник. 2023. Том 81. № 2. С. 155-163. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41209uk_UA
dc.relation.references14. Кирич Н. Б., Мосій О. Б., Машлій Г. Б., Горбатюк В. В. Зміни управлінських процесів в організаціях, викликані війною в Україні. Економічний простір. Збірник наукових праць. 2024. № 190. С.311-315. URL: http://prostir.pdaba.dp.ua/index.php/journal/article/view/1505uk_UA
dc.relation.references15. Організація виробництва: навчальний посібник / за ред. Г. Є. Мазнєва. вид. 2-ге випр. і доп. Харків: Вид-во «Майдан». 2013. 604 с.uk_UA
dc.relation.references16. Машлій Г. Б., Лаба І. З. Інноваційні рішення щодо вирішення проблем покращання роботи підприємства / Перспективні напрями розвитку науки та техніки: Збірник наукових матеріалів ХVІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет – конференції. м. Вінниця, 23 березня 2018 року. Ч.1. С. 12-16.uk_UA
dc.relation.references17. Організація виробництва: навчальний посібник / за ред. Г. Є. Мазнєва. вид. 2-ге випр. і доп. Харків: Вид-во «Майдан». 2013. 604 с.uk_UA
dc.relation.references18. Спаський Г. В. Шляхи підвищення виробництва конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції в Закарпатті. Економіка АПК. 2016. № 10. С. 41-47.uk_UA
dc.relation.references19. Петров В. М. Організація виробництва та планування діяльності на підприємствах АПК: навч. посібник. Харків: Майдан. 2016. 362 с.uk_UA
dc.relation.references20. Машлій Г. Б. Розроблення та реалізація сучасної управлінської інформаційної системи підприємства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: І Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. 22 березня 2018 р. / ред. кол.: О. І. Черевко та ін. Харківський держ. ун-т харч. та торг. Х.: ХДУХТ. 2018. С. 364-365.uk_UA
dc.relation.references21. Дмитриенко О. Про м’ясні напівфабрикати. М’ясні технології світу. 2016. № 5 (6). 97 с.uk_UA
dc.relation.references22. Паска М. З., Маслійчук О. Б. Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м’ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача. Продовольчі ресурси. 2018. 11. С. 132-138.uk_UA
dc.relation.references23. Ракша-Слюсарева О., Круль В. М’ясні посічені напівфабрикати функціо-нального призначення. Товари і ринки. 2013. № 2. С. 74-86.uk_UA
dc.relation.references24. Єрмаков О. Ю., Христенко Г. М. Організація виробництва: навч. посібник. Київ: ЦП «КОМПРИНТ». 2012. 255 с.uk_UA
dc.identifier.citationenPelikh S. Improvement of production organization at the enterprise (LLC “Bilyi Bereh” as a case study)": work for bachelor's degree: spec. 073- management/ scientific supervizor H. Mashlii. Ternopil: Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2024. 60 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:073 — Менеджмент (бакалаври)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора