Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45084
Titulua: Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання за освітньо – професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова справа» галузі знань 07» Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля»
Egilea: Артеменко, Людмила
Bibliographic description (Ukraine): Після вивчення дисципліни здобувач повинен знати: • сутність поняття «конкуренція», «конкурентоспроможність підприємства», «конкурентоспроможність продукції»; • принципи та фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємства; • ключові методи і підходи до формування сильних конкурентних переваг підприємства; джерела і фактори формування конкурентних переваг; • обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства та його структурних підрозділів; • методи оцінювання конкурентоспроможності підприємства; • показники, інструменти та концепції управління якістю продукції.
Gordailuaren-data: 2023
Date of entry: 6-Jun-2024
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, кафедра економіки та фінансів
Gako-hitzak: конкуренція, конкурентоспроможність. якість продукції
Page range: 28 с.
Zitazioa: спеціальність 08.00.04 — „Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)“;
Laburpena: В перебігу сучасних тенденцій розвитку світового господарства конкурентоспроможність країни є багатовимірним показником стану і перспектив розвитку господарської системи, визначає характер її участі в міжнародному розподілі праці, виступає гарантом економічної безпеки. Вказані обставини зумовлюють актуальність і необхідність вивчення студентами дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства».
Deskribapena: Методичні рекомендації допоможуть здобувачам брати участь в обговоренні проблемних питань, дискусій, вирішенні практичних завдань, проблемних ситуацій.
Content: Структура посібника містить: 1. Базові поняття та категорії із кожної теми. 2. Питання для обговорення та творчі завдання. 3. Питання для підсумкової атестації. 4. Методи контролю знань здобувачів. 5. Критерії оцінювання результатів навчання. 6. Рекомендовану літературу.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45084
URL for reference material: 1. Офіційний сайт національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського ULR: http://www.nbuv.gov.ua.12. Урядовий портал. ULR: http://www.kmu.gov.ua/control/
References (Ukraine): 1. Конкурентоспроможність підприємства: навчальний посібник / І.А. Дмитрієв, І.М. Кирчата, О.М. Шершенюк. 9. Балабанова Л.В. Управління конкурентоспроможністю підприємства : навч. посіб. / Л.В. Балабанова, Г.В. Кривенко, І.В. Балабанова. К. : ВД «Професіонал», 2019. 256 с. Х.: ФОП Бровін О.В., 2020. 340 с.
Content type: Methodical recommendations
Bildumetan azaltzen da:08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
КС (прак. 2022).docx234,02 kBMicrosoft Word XMLBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.