Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45084
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артеменко, Людмила | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-06T18:56:24Z | - |
dc.date.available | 2024-06-06T18:56:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Після вивчення дисципліни здобувач повинен знати: • сутність поняття «конкуренція», «конкурентоспроможність підприємства», «конкурентоспроможність продукції»; • принципи та фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємства; • ключові методи і підходи до формування сильних конкурентних переваг підприємства; джерела і фактори формування конкурентних переваг; • обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства та його структурних підрозділів; • методи оцінювання конкурентоспроможності підприємства; • показники, інструменти та концепції управління якістю продукції. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45084 | - |
dc.description | Методичні рекомендації допоможуть здобувачам брати участь в обговоренні проблемних питань, дискусій, вирішенні практичних завдань, проблемних ситуацій. | uk_UA |
dc.description.abstract | В перебігу сучасних тенденцій розвитку світового господарства конкурентоспроможність країни є багатовимірним показником стану і перспектив розвитку господарської системи, визначає характер її участі в міжнародному розподілі праці, виступає гарантом економічної безпеки. Вказані обставини зумовлюють актуальність і необхідність вивчення студентами дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства». | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Структура посібника містить: 1. Базові поняття та категорії із кожної теми. 2. Питання для обговорення та творчі завдання. 3. Питання для підсумкової атестації. 4. Методи контролю знань здобувачів. 5. Критерії оцінювання результатів навчання. 6. Рекомендовану літературу. | uk_UA |
dc.format.extent | 28 с. | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | спеціальність 08.00.04 — „Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)“; | - |
dc.relation.uri | 1. Офіційний сайт національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського ULR: http://www.nbuv.gov.ua.12. Урядовий портал. ULR: http://www.kmu.gov.ua/control/ | uk_UA |
dc.subject | конкуренція, конкурентоспроможність. якість продукції | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання за освітньо – професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова справа» галузі знань 07» Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, кафедра економіки та фінансів | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Конкурентоспроможність підприємства: навчальний посібник / І.А. Дмитрієв, І.М. Кирчата, О.М. Шершенюк. 9. Балабанова Л.В. Управління конкурентоспроможністю підприємства : навч. посіб. / Л.В. Балабанова, Г.В. Кривенко, І.В. Балабанова. К. : ВД «Професіонал», 2019. 256 с. Х.: ФОП Бровін О.В., 2020. 340 с. | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КС (прак. 2022).docx | 234,02 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.