Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45041

Назва: Революція виробництва: вплив штучного інтелекту на оптимізацію та автоматизацію виробничих процесів
Інші назви: Manufacturing revolution: the impact of artificial intelligence on the optimization and automation of production processes
Автори: Марціяш, Галина Ярославівна
Сербін, В. С.
Смага, І. В.
Martsiyash, H.
Serbin, V.
Smaga, I.
Приналежність: Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя», Україна
Бібліографічний опис: Марціяш Г. Я. Революція виробництва: вплив штучного інтелекту на оптимізацію та автоматизацію виробничих процесів / Марціяш Галина Ярославівна, Сербін В. С., Смага І. В. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 114–115. — (Інформаційні технології).
Bibliographic description: Martsiyash H., Serbin V., Smaga I. (2024) Revoliutsiia vyrobnytstva: vplyv shtuchnoho intelektu na optymizatsiiu ta avtomatyzatsiiu vyrobnychykh protsesiv [Manufacturing revolution: the impact of artificial intelligence on the optimization and automation of production processes]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2024
Дата внесення: 4-чер-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
УДК: 339
004.8
Теми: штучний інтелект
ШІ
виробництво
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 114-115
Початкова сторінка: 114
Кінцева сторінка: 115
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45041
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://surl.li/sjfar
http://surl.li/sjfax
http://surl.li/sjfbe
Перелік літератури: 1. Wezom.com.ua. Штучний інтелект у виробництві: переваги та приклади застосування - [Електронний ресурс] - Режим доступу: http://surl.li/sjfar
2. Mediacom.com.ua. Роль штучного інтелекту у виробництві - Автоматизація та ефективність у 2024 році - [Електронний ресурс] - Режим доступу: http://surl.li/sjfax
3. Staffman.com.ua. Плюси і мінуси використання ШІ на робочому місці - [Електронний ресурс] - Режим доступу: http://surl.li/sjfbe
References: 1. Wezom.com.ua. Shtuchnyi intelekt u vyrobnytstvi: perevahy ta pryklady zastosuvannia - [Electronic resource] - Access mode: http://surl.li/sjfar
2. Mediacom.com.ua. Rol shtuchnoho intelektu u vyrobnytstvi - Avtomatyzatsiia ta efektyvnist u 2024 rotsi - [Electronic resource] - Access mode: http://surl.li/sjfax
3. Staffman.com.ua. Pliusy i minusy vykorystannia ShI na robochomu mistsi - [Electronic resource] - Access mode: http://surl.li/sjfbe
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.