Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45041
Titre: | Революція виробництва: вплив штучного інтелекту на оптимізацію та автоматизацію виробничих процесів |
Autre(s) titre(s): | Manufacturing revolution: the impact of artificial intelligence on the optimization and automation of production processes |
Auteur(s): | Марціяш, Галина Ярославівна Сербін, В. С. Смага, І. В. Martsiyash, H. Serbin, V. Smaga, I. |
Affiliation: | Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя», Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Марціяш Г. Я. Революція виробництва: вплив штучного інтелекту на оптимізацію та автоматизацію виробничих процесів / Марціяш Галина Ярославівна, Сербін В. С., Смага І. В. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 114–115. — (Інформаційні технології). |
Bibliographic description (International): | Martsiyash H., Serbin V., Smaga I. (2024) Revoliutsiia vyrobnytstva: vplyv shtuchnoho intelektu na optymizatsiiu ta avtomatyzatsiiu vyrobnychykh protsesiv [Manufacturing revolution: the impact of artificial intelligence on the optimization and automation of production processes]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Date de publication: | 25-avr-2024 |
Date of entry: | 4-jui-2024 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
UDC: | 339 004.8 |
Mots-clés: | штучний інтелект ШІ виробництво |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 114-115 |
Start page: | 114 |
End page: | 115 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45041 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
URL for reference material: | http://surl.li/sjfar http://surl.li/sjfax http://surl.li/sjfbe |
References (Ukraine): | 1. Wezom.com.ua. Штучний інтелект у виробництві: переваги та приклади застосування - [Електронний ресурс] - Режим доступу: http://surl.li/sjfar 2. Mediacom.com.ua. Роль штучного інтелекту у виробництві - Автоматизація та ефективність у 2024 році - [Електронний ресурс] - Режим доступу: http://surl.li/sjfax 3. Staffman.com.ua. Плюси і мінуси використання ШІ на робочому місці - [Електронний ресурс] - Режим доступу: http://surl.li/sjfbe |
References (International): | 1. Wezom.com.ua. Shtuchnyi intelekt u vyrobnytstvi: perevahy ta pryklady zastosuvannia - [Electronic resource] - Access mode: http://surl.li/sjfar 2. Mediacom.com.ua. Rol shtuchnoho intelektu u vyrobnytstvi - Avtomatyzatsiia ta efektyvnist u 2024 rotsi - [Electronic resource] - Access mode: http://surl.li/sjfax 3. Staffman.com.ua. Pliusy i minusy vykorystannia ShI na robochomu mistsi - [Electronic resource] - Access mode: http://surl.li/sjfbe |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Martsiyash_H-Manufacturing_revolution_114-115.pdf | 663,5 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
VII_MCNTK_2024_Martsiyash_H-Manufacturing_revolution_114-115.djvu | 107,11 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
VII_MCNTK_2024_Martsiyash_H-Manufacturing_revolution_114-115__COVER.png | 441,45 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.