Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44871

Titolo: Впровадження сучасних методів просування готельних та ресторанних послуг
Titoli alternativi: Implementation of modern methods of promoting hotel/restaurant services
Autori: Марушевська, І.
Marushevska, I.
Affiliation: Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ
Vinnytsia Trade and Economic Institute DTEU
Bibliographic description (Ukraine): Марушевська І. Впровадження сучасних методів просування готельних та ресторанних послуг / Марушевська І. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 189–190. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description (International): Marushevska I. (2024) Vprovadzhennia suchasnykh metodiv prosuvannia hotelnykh ta restorannykh posluh [Implementation of modern methods of promoting hotel/restaurant services]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 189-190 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data: 25-apr-2024
Date of entry: 4-giu-2024
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
Supervisor: Рябенька, М. О.
Riabenka, M. O.
UDC: 338.488.2
640.4(477)
Parole chiave: готельно-ресторанний бізнес
інновації у готельному бізнесі
інновації у ресторанному бізнесі
інформаційні технології
hotel and restaurant business
innovations in the hotel business
innovations in the restaurant business
information technologies
Number of pages: 2
Page range: 189-190
Start page: 189
End page: 190
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44871
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: https://www.unwto.org/
http://www.tourism.gov.ua/
http://surl.li/mzhyd
http://surl.li/rzxrh
https://www.mews.com/en/blog/hotel-marketing-strategy
References (Ukraine): 1. Крайнюченко, О. Ф., Скулімовська Т. С. Використання інструментів інтернет-маркетингу в ресторанному бізнесі. Středoevropský věstník pro vědu a výzkum. Praha: Publishing house. Education and Science, 2019. № 6 (58). P. 3-6.
2. Офіційний сайт Всесвітньої туристичної організації URL: https://www.unwto.org/ (дата звернення: 20.03.2024).
3. Офіційний сайт Державного агентства України з туризму та курортів URL: http://www.tourism.gov.ua/ (дата звернення: 25.03.2024).
4. Як змінився ресторанний ринок України у 2023 році? URL: http://surl.li/mzhyd (дата звернення: 25.03.2024).
5. How to Promote Your Restaurant or Hotel to Tourists. URL: http://surl.li/rzxrh (дата звернення: 25.03.2024).
6. Top 7 hotel marketing strategies to increase your bookings. URL: https://www.mews.com/en/blog/hotel-marketing-strategy (дата звернення: 25.03.2024).
References (International): 1. Krainiuchenko, O. F., Skulimovska T. S. Vykorystannia instrumentiv internet-marketynhu v restorannomu biznesi. Středoevropský věstník pro vědu a výzkum. Praha: Publishing house. Education and Science, 2019. No 6 (58). P. 3-6.
2. Ofitsiinyi sait Vsesvitnoi turystychnoi orhanizatsii URL: https://www.unwto.org/ (Date of appeal: 20.03.2024).
3. Ofitsiinyi sait Derzhavnoho ahentstva Ukrainy z turyzmu ta kurortiv URL: http://www.tourism.gov.ua/ (Date of appeal: 25.03.2024).
4. Yak zminyvsia restorannyi rynok Ukrainy u 2023 rotsi? URL: http://surl.li/mzhyd (Date of appeal: 25.03.2024).
5. How to Promote Your Restaurant or Hotel to Tourists. URL: http://surl.li/rzxrh (Date of appeal: 25.03.2024).
6. Top 7 hotel marketing strategies to increase your bookings. URL: https://www.mews.com/en/blog/hotel-marketing-strategy (Date of appeal: 25.03.2024).
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.