Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44869

Назва: Корпоративна культура в закладах сфери гостинності
Інші назви: Corporate culture in hospitality institutions
Автори: Коршманюк, А.
Korshmaniuk, A.
Приналежність: Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету
Vinnytsia Intitute of Trade and Economics of State University of Trade and Economics
Бібліографічний опис: Коршманюк А. Корпоративна культура в закладах сфери гостинності / Коршманюк А. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 186–187. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description: Korshmaniuk A. (2024) Korporatyvna kultura v zakladakh sfery hostynnosti [Corporate culture in hospitality institutions]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 186-187 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2024
Дата внесення: 4-чер-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
Науковий керівник: Рябенька, М. О.
Riabenka, M. O.
УДК: 005.73
640.4
Теми: корпоративна культура
цінності
готельний бізнес
corporate culture
values
hotel business
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 186-187
Початкова сторінка: 186
Кінцева сторінка: 187
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44869
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://journals-lute.lviv.ua/journal/20_2017/9.pdf
Перелік літератури: 1. Гузар У., Дубик Н., Малічевська Х. Корпоративна культура в системі управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. Проблеми і тенденції розвитку сучасної економіки в умовах інтеграційних процесів: теоретичні та практичні аспекти: матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 16–18 жовтня 2019 р. Херсон: вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2019. С. 402–404.
2. Гузар У.Є., Завидівська О.І., Кулик О.М. Особливості формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах. Східна Європа, бізнес та управління. 2020. № 2 (25). С. 188-194.
3. Полотай Б. Я. Розвиток корпоративної культури в індустрії гостинності URL: http://journals-lute.lviv.ua/journal/20_2017/9.pdf (дата звернення: 19.03.2024).
References: 1. Huzar U., Dubyk N., Malichevska Kh. Korporatyvna kultura v systemi upravlinnia pidpryiemstvamy hotelno-restorannoho biznesu. Problemy i tendentsii rozvytku suchasnoi ekonomiky v umovakh intehratsiinykh protsesiv: teoretychni ta praktychni aspekty: materialy IV Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii, m. Kherson, 16–18 zhovtnia 2019 y. Kherson: vyd-vo FOP Vyshemyrskyi V.S., 2019. P. 402–404.
2. Huzar U.Ye., Zavydivska O.I., Kulyk O.M. Osoblyvosti formuvannia korporatyvnoi kultury pidpryiemstv hotelno-restorannoho biznesu v suchasnykh umovakh. Skhidna Yevropa, biznes ta upravlinnia. 2020. No 2 (25). P. 188-194.
3. Polotai B. Ya. Rozvytok korporatyvnoi kultury v industrii hostynnosti URL: http://journals-lute.lviv.ua/journal/20_2017/9.pdf (Date of appeal: 19.03.2024).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.