Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44137

Başlık: Економічні переваги упровадження сучасних практик сталого розвитку готелів у контексті формування індустрії 5.0
Diğer Başlıklar: Economic benefits of implementing modern practices of sustainable development of hotels in the context of formation of industry 5.0
Yazarlar: Будна, Ю.
Олексій, В.
Янч, О.
Budna, Y.
Oleksii, V. K.
Yanch, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Будна Ю. Економічні переваги упровадження сучасних практик сталого розвитку готелів у контексті формування індустрії 5.0 / Ю. Будна, В. Олексій, О. Янч // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 7-8 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 50–52. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності).
Bibliographic description (International): Budna Y., Oleksii V. K., Yanch O. (2023) Ekonomichni perevahy uprovadzhennia suchasnykh praktyk staloho rozvytku hoteliv u konteksti formuvannia industrii 5.0 [Economic benefits of implementing modern practices of sustainable development of hotels in the context of formation of industry 5.0]. Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 7-8 December), pp. 50-52 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2023
Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2023
Conference/Event: Ⅳ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Yayın Tarihi: 7-Ara-2023
Date of entry: 28-Oca-2024
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 7-8 грудня 2023 року
7-8 December
Supervisor: Малюта, Людмила Ярославівна
Maliuta, L.
UDC: 636.15
Number of pages: 3
Page range: 50-52
Start page: 50
End page: 52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44137
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL for reference material: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
https://doi.org/10.1177/1938965508322174
https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf
References (Ukraine): 1. Amanjeet Singh, Matt Syal, Sue C. Grady, Sinem Korkmaz. Effects of Green Buildings on Employee Health and Productivity. American Journal of Public Health. 2010. No. 9. P. 1665-1668. URL: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
2. Butler, J. The Compelling “Hard Case” for “Green” Hotel Development. Cornell Hospitality Quarterly. 2008. No. 49. P. 234 - 244. URL: https://doi.org/10.1177/1938965508322174
3. Fukey, L., & Issac, S. Connect among Green, Sustainability and Hotel Industry: A Prospective Simulation Study. World Academy of Science, Engineering and Technology. International Journal of Social, Behavioral, Educational, Economic, Business and Industrial Engineering. 2014. No 8. P. 296-312.
4. Han, H., Lee, J., Trang, H., & Kim, W. Water conservation and waste reduction management for increasing guest loyalty and green hotel practices. International Journal of Hospitality Management. 2018. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
5. Jones, P., Hillier, D., & Comfort, D. Sustainability in the global hotel industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management. 2014. No. 26. P. 5-17. URL: https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
6. Kang, K., Stein, L., Heo, C., & Lee, S. Consumersʼ willingness to pay for green initiatives of the hotel industry. International Journal of Hospitality Management. 2012. No. 31. P. 564-572. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
7. Kim, Y., Kim, W., Choi, H., & Phetvaroon, K. The effect of green human resource management on hotel employees’ eco-friendly behavior and environmental performance. International Journal of Hospitality Management. 2019. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
8. Малюта Л.Я., Мельник Л.М. Інструменти екологічно зорієнтованого управління підприємством Соціально-економічні проблеми і держава. 2013. Вип. 2 (9). С. 178-187. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf.
9. Малюта Л.Я., Мельник Л.М. Екологічний імператив забезпечення економічної безпеки в контексті сталого розвитку суспільства. Галицький економічний вісник. Тернопіль : ТНТУ, 2014. Том 44. № 1. С. 21-29.
10. Малюта Л. Я., Катола М.Р. Сучасні тенденції та інноваційні стратегії розвитку готельного бізнесу. Матеріали ІІ Міжнародної науковопрактичної конференції «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства» ( м. Запоріжжя, 10 листопада 2023 р.). Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2023. 1268 с. С.968-970.
11. Шерстюк Р.П. Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія. Тернопіль, 2023. 310с.
References (International): 1. Amanjeet Singh, Matt Syal, Sue C. Grady, Sinem Korkmaz. Effects of Green Buildings on Employee Health and Productivity. American Journal of Public Health. 2010. No. 9. P. 1665-1668. URL: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
2. Butler, J. The Compelling "Hard Case" for "Green" Hotel Development. Cornell Hospitality Quarterly. 2008. No. 49. P. 234 - 244. URL: https://doi.org/10.1177/1938965508322174
3. Fukey, L., & Issac, S. Connect among Green, Sustainability and Hotel Industry: A Prospective Simulation Study. World Academy of Science, Engineering and Technology. International Journal of Social, Behavioral, Educational, Economic, Business and Industrial Engineering. 2014. No 8. P. 296-312.
4. Han, H., Lee, J., Trang, H., & Kim, W. Water conservation and waste reduction management for increasing guest loyalty and green hotel practices. International Journal of Hospitality Management. 2018. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
5. Jones, P., Hillier, D., & Comfort, D. Sustainability in the global hotel industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management. 2014. No. 26. P. 5-17. URL: https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
6. Kang, K., Stein, L., Heo, C., & Lee, S. Consumersʼ willingness to pay for green initiatives of the hotel industry. International Journal of Hospitality Management. 2012. No. 31. P. 564-572. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
7. Kim, Y., Kim, W., Choi, H., & Phetvaroon, K. The effect of green human resource management on hotel employees’ eco-friendly behavior and environmental performance. International Journal of Hospitality Management. 2019. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
8. Maliuta L.Ya., Melnyk L.M. Instrumenty ekolohichno zoriientovanoho upravlinnia pidpryiemstvom Socio-Economic Problems and the State. 2013. Iss. 2 (9). P. 178-187. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf.
9. Maliuta L.Ya., Melnyk L.M. Ekolohichnyi imperatyv zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky v konteksti staloho rozvytku suspilstva. Galician economic journal. Ternopil : TNTU, 2014. V. 44. No 1. P. 21-29.
10. Maliuta L. Ya., Katola M.R. Suchasni tendentsii ta innovatsiini stratehii rozvytku hotelnoho biznesu. Materialy II Mizhnarodnoi naukovopraktychnoi konferentsii "Svitovi dosiahnennia i suchasni tendentsii rozvytku turyzmu ta hotelno-restorannoho hospodarstva" ( m. Zaporizhzhia, 10 lystopada 2023 y.). Zaporizhzhia: NU "Zaporizka politekhnika", 2023. 1268 p. P.968-970.
11. Sherstiuk R.P. Naukova shkola Bohdana Andrushkiva: fenomen, vikhy, dosiahnennia, filosofiia. Ternopil, 2023. 310p.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:IV міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.