Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44137

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorМалюта, Людмила Ярославівна
dc.contributor.advisorMaliuta, L.
dc.contributor.authorБудна, Ю.
dc.contributor.authorОлексій, В.
dc.contributor.authorЯнч, О.
dc.contributor.authorBudna, Y.
dc.contributor.authorOleksii, V. K.
dc.contributor.authorYanch, O.
dc.coverage.temporal7-8 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal7-8 December
dc.date.accessioned2024-01-28T13:26:01Z-
dc.date.available2024-01-28T13:26:01Z-
dc.date.created2023-12-07
dc.date.issued2023-12-07
dc.identifier.citationБудна Ю. Економічні переваги упровадження сучасних практик сталого розвитку готелів у контексті формування індустрії 5.0 / Ю. Будна, В. Олексій, О. Янч // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 7-8 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 50–52. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44137-
dc.format.extent50-52
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2023
dc.relation.ispartofTheses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2023
dc.relation.urihttps://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1177/1938965508322174
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
dc.relation.urihttp://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf
dc.titleЕкономічні переваги упровадження сучасних практик сталого розвитку готелів у контексті формування індустрії 5.0
dc.title.alternativeEconomic benefits of implementing modern practices of sustainable development of hotels in the context of formation of industry 5.0
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc636.15
dc.relation.references1. Amanjeet Singh, Matt Syal, Sue C. Grady, Sinem Korkmaz. Effects of Green Buildings on Employee Health and Productivity. American Journal of Public Health. 2010. No. 9. P. 1665-1668. URL: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
dc.relation.references2. Butler, J. The Compelling “Hard Case” for “Green” Hotel Development. Cornell Hospitality Quarterly. 2008. No. 49. P. 234 - 244. URL: https://doi.org/10.1177/1938965508322174
dc.relation.references3. Fukey, L., & Issac, S. Connect among Green, Sustainability and Hotel Industry: A Prospective Simulation Study. World Academy of Science, Engineering and Technology. International Journal of Social, Behavioral, Educational, Economic, Business and Industrial Engineering. 2014. No 8. P. 296-312.
dc.relation.references4. Han, H., Lee, J., Trang, H., & Kim, W. Water conservation and waste reduction management for increasing guest loyalty and green hotel practices. International Journal of Hospitality Management. 2018. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
dc.relation.references5. Jones, P., Hillier, D., & Comfort, D. Sustainability in the global hotel industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management. 2014. No. 26. P. 5-17. URL: https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
dc.relation.references6. Kang, K., Stein, L., Heo, C., & Lee, S. Consumersʼ willingness to pay for green initiatives of the hotel industry. International Journal of Hospitality Management. 2012. No. 31. P. 564-572. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
dc.relation.references7. Kim, Y., Kim, W., Choi, H., & Phetvaroon, K. The effect of green human resource management on hotel employees’ eco-friendly behavior and environmental performance. International Journal of Hospitality Management. 2019. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
dc.relation.references8. Малюта Л.Я., Мельник Л.М. Інструменти екологічно зорієнтованого управління підприємством Соціально-економічні проблеми і держава. 2013. Вип. 2 (9). С. 178-187. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf.
dc.relation.references9. Малюта Л.Я., Мельник Л.М. Екологічний імператив забезпечення економічної безпеки в контексті сталого розвитку суспільства. Галицький економічний вісник. Тернопіль : ТНТУ, 2014. Том 44. № 1. С. 21-29.
dc.relation.references10. Малюта Л. Я., Катола М.Р. Сучасні тенденції та інноваційні стратегії розвитку готельного бізнесу. Матеріали ІІ Міжнародної науковопрактичної конференції «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства» ( м. Запоріжжя, 10 листопада 2023 р.). Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2023. 1268 с. С.968-970.
dc.relation.references11. Шерстюк Р.П. Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія. Тернопіль, 2023. 310с.
dc.relation.referencesen1. Amanjeet Singh, Matt Syal, Sue C. Grady, Sinem Korkmaz. Effects of Green Buildings on Employee Health and Productivity. American Journal of Public Health. 2010. No. 9. P. 1665-1668. URL: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
dc.relation.referencesen2. Butler, J. The Compelling "Hard Case" for "Green" Hotel Development. Cornell Hospitality Quarterly. 2008. No. 49. P. 234 - 244. URL: https://doi.org/10.1177/1938965508322174
dc.relation.referencesen3. Fukey, L., & Issac, S. Connect among Green, Sustainability and Hotel Industry: A Prospective Simulation Study. World Academy of Science, Engineering and Technology. International Journal of Social, Behavioral, Educational, Economic, Business and Industrial Engineering. 2014. No 8. P. 296-312.
dc.relation.referencesen4. Han, H., Lee, J., Trang, H., & Kim, W. Water conservation and waste reduction management for increasing guest loyalty and green hotel practices. International Journal of Hospitality Management. 2018. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
dc.relation.referencesen5. Jones, P., Hillier, D., & Comfort, D. Sustainability in the global hotel industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management. 2014. No. 26. P. 5-17. URL: https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
dc.relation.referencesen6. Kang, K., Stein, L., Heo, C., & Lee, S. Consumersʼ willingness to pay for green initiatives of the hotel industry. International Journal of Hospitality Management. 2012. No. 31. P. 564-572. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
dc.relation.referencesen7. Kim, Y., Kim, W., Choi, H., & Phetvaroon, K. The effect of green human resource management on hotel employees’ eco-friendly behavior and environmental performance. International Journal of Hospitality Management. 2019. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
dc.relation.referencesen8. Maliuta L.Ya., Melnyk L.M. Instrumenty ekolohichno zoriientovanoho upravlinnia pidpryiemstvom Socio-Economic Problems and the State. 2013. Iss. 2 (9). P. 178-187. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf.
dc.relation.referencesen9. Maliuta L.Ya., Melnyk L.M. Ekolohichnyi imperatyv zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky v konteksti staloho rozvytku suspilstva. Galician economic journal. Ternopil : TNTU, 2014. V. 44. No 1. P. 21-29.
dc.relation.referencesen10. Maliuta L. Ya., Katola M.R. Suchasni tendentsii ta innovatsiini stratehii rozvytku hotelnoho biznesu. Materialy II Mizhnarodnoi naukovopraktychnoi konferentsii "Svitovi dosiahnennia i suchasni tendentsii rozvytku turyzmu ta hotelno-restorannoho hospodarstva" ( m. Zaporizhzhia, 10 lystopada 2023 y.). Zaporizhzhia: NU "Zaporizka politekhnika", 2023. 1268 p. P.968-970.
dc.relation.referencesen11. Sherstiuk R.P. Naukova shkola Bohdana Andrushkiva: fenomen, vikhy, dosiahnennia, filosofiia. Ternopil, 2023. 310p.
dc.identifier.citationenBudna Y., Oleksii V. K., Yanch O. (2023) Ekonomichni perevahy uprovadzhennia suchasnykh praktyk staloho rozvytku hoteliv u konteksti formuvannia industrii 5.0 [Economic benefits of implementing modern practices of sustainable development of hotels in the context of formation of industry 5.0]. Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 7-8 December), pp. 50-52 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
dc.citation.spage50
dc.citation.epage52
dc.citation.conferenceⅣ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Koleksiyonlarda Görünür:IV міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.