Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44137

Título: Економічні переваги упровадження сучасних практик сталого розвитку готелів у контексті формування індустрії 5.0
Outros títulos: Economic benefits of implementing modern practices of sustainable development of hotels in the context of formation of industry 5.0
Autor: Будна, Ю.
Олексій, В.
Янч, О.
Budna, Y.
Oleksii, V. K.
Yanch, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Будна Ю. Економічні переваги упровадження сучасних практик сталого розвитку готелів у контексті формування індустрії 5.0 / Ю. Будна, В. Олексій, О. Янч // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 7-8 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 50–52. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності).
Bibliographic description (International): Budna Y., Oleksii V. K., Yanch O. (2023) Ekonomichni perevahy uprovadzhennia suchasnykh praktyk staloho rozvytku hoteliv u konteksti formuvannia industrii 5.0 [Economic benefits of implementing modern practices of sustainable development of hotels in the context of formation of industry 5.0]. Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 7-8 December), pp. 50-52 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2023
Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2023
Conference/Event: Ⅳ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Data: 7-Dez-2023
Date of entry: 28-Jan-2024
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 7-8 грудня 2023 року
7-8 December
Supervisor: Малюта, Людмила Ярославівна
Maliuta, L.
UDC: 636.15
Number of pages: 3
Page range: 50-52
Start page: 50
End page: 52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44137
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL for reference material: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
https://doi.org/10.1177/1938965508322174
https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf
References (Ukraine): 1. Amanjeet Singh, Matt Syal, Sue C. Grady, Sinem Korkmaz. Effects of Green Buildings on Employee Health and Productivity. American Journal of Public Health. 2010. No. 9. P. 1665-1668. URL: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
2. Butler, J. The Compelling “Hard Case” for “Green” Hotel Development. Cornell Hospitality Quarterly. 2008. No. 49. P. 234 - 244. URL: https://doi.org/10.1177/1938965508322174
3. Fukey, L., & Issac, S. Connect among Green, Sustainability and Hotel Industry: A Prospective Simulation Study. World Academy of Science, Engineering and Technology. International Journal of Social, Behavioral, Educational, Economic, Business and Industrial Engineering. 2014. No 8. P. 296-312.
4. Han, H., Lee, J., Trang, H., & Kim, W. Water conservation and waste reduction management for increasing guest loyalty and green hotel practices. International Journal of Hospitality Management. 2018. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
5. Jones, P., Hillier, D., & Comfort, D. Sustainability in the global hotel industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management. 2014. No. 26. P. 5-17. URL: https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
6. Kang, K., Stein, L., Heo, C., & Lee, S. Consumersʼ willingness to pay for green initiatives of the hotel industry. International Journal of Hospitality Management. 2012. No. 31. P. 564-572. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
7. Kim, Y., Kim, W., Choi, H., & Phetvaroon, K. The effect of green human resource management on hotel employees’ eco-friendly behavior and environmental performance. International Journal of Hospitality Management. 2019. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
8. Малюта Л.Я., Мельник Л.М. Інструменти екологічно зорієнтованого управління підприємством Соціально-економічні проблеми і держава. 2013. Вип. 2 (9). С. 178-187. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf.
9. Малюта Л.Я., Мельник Л.М. Екологічний імператив забезпечення економічної безпеки в контексті сталого розвитку суспільства. Галицький економічний вісник. Тернопіль : ТНТУ, 2014. Том 44. № 1. С. 21-29.
10. Малюта Л. Я., Катола М.Р. Сучасні тенденції та інноваційні стратегії розвитку готельного бізнесу. Матеріали ІІ Міжнародної науковопрактичної конференції «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства» ( м. Запоріжжя, 10 листопада 2023 р.). Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2023. 1268 с. С.968-970.
11. Шерстюк Р.П. Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія. Тернопіль, 2023. 310с.
References (International): 1. Amanjeet Singh, Matt Syal, Sue C. Grady, Sinem Korkmaz. Effects of Green Buildings on Employee Health and Productivity. American Journal of Public Health. 2010. No. 9. P. 1665-1668. URL: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687
2. Butler, J. The Compelling "Hard Case" for "Green" Hotel Development. Cornell Hospitality Quarterly. 2008. No. 49. P. 234 - 244. URL: https://doi.org/10.1177/1938965508322174
3. Fukey, L., & Issac, S. Connect among Green, Sustainability and Hotel Industry: A Prospective Simulation Study. World Academy of Science, Engineering and Technology. International Journal of Social, Behavioral, Educational, Economic, Business and Industrial Engineering. 2014. No 8. P. 296-312.
4. Han, H., Lee, J., Trang, H., & Kim, W. Water conservation and waste reduction management for increasing guest loyalty and green hotel practices. International Journal of Hospitality Management. 2018. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012
5. Jones, P., Hillier, D., & Comfort, D. Sustainability in the global hotel industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management. 2014. No. 26. P. 5-17. URL: https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180
6. Kang, K., Stein, L., Heo, C., & Lee, S. Consumersʼ willingness to pay for green initiatives of the hotel industry. International Journal of Hospitality Management. 2012. No. 31. P. 564-572. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001
7. Kim, Y., Kim, W., Choi, H., & Phetvaroon, K. The effect of green human resource management on hotel employees’ eco-friendly behavior and environmental performance. International Journal of Hospitality Management. 2019. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007
8. Maliuta L.Ya., Melnyk L.M. Instrumenty ekolohichno zoriientovanoho upravlinnia pidpryiemstvom Socio-Economic Problems and the State. 2013. Iss. 2 (9). P. 178-187. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf.
9. Maliuta L.Ya., Melnyk L.M. Ekolohichnyi imperatyv zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky v konteksti staloho rozvytku suspilstva. Galician economic journal. Ternopil : TNTU, 2014. V. 44. No 1. P. 21-29.
10. Maliuta L. Ya., Katola M.R. Suchasni tendentsii ta innovatsiini stratehii rozvytku hotelnoho biznesu. Materialy II Mizhnarodnoi naukovopraktychnoi konferentsii "Svitovi dosiahnennia i suchasni tendentsii rozvytku turyzmu ta hotelno-restorannoho hospodarstva" ( m. Zaporizhzhia, 10 lystopada 2023 y.). Zaporizhzhia: NU "Zaporizka politekhnika", 2023. 1268 p. P.968-970.
11. Sherstiuk R.P. Naukova shkola Bohdana Andrushkiva: fenomen, vikhy, dosiahnennia, filosofiia. Ternopil, 2023. 310p.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas colecções:IV міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2023)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.