Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44137
Назва: | Економічні переваги упровадження сучасних практик сталого розвитку готелів у контексті формування індустрії 5.0 |
Інші назви: | Economic benefits of implementing modern practices of sustainable development of hotels in the context of formation of industry 5.0 |
Автори: | Будна, Ю. Олексій, В. Янч, О. Budna, Y. Oleksii, V. K. Yanch, O. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Будна Ю. Економічні переваги упровадження сучасних практик сталого розвитку готелів у контексті формування індустрії 5.0 / Ю. Будна, В. Олексій, О. Янч // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 7-8 грудня 2023 року. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 50–52. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності). |
Bibliographic description: | Budna Y., Oleksii V. K., Yanch O. (2023) Ekonomichni perevahy uprovadzhennia suchasnykh praktyk staloho rozvytku hoteliv u konteksti formuvannia industrii 5.0 [Economic benefits of implementing modern practices of sustainable development of hotels in the context of formation of industry 5.0]. Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 7-8 December), pp. 50-52 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2023 Theses of Ⅳ International scientific conference of the scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅳ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
Дата публікації: | 7-гру-2023 |
Дата внесення: | 28-січ-2024 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 7-8 грудня 2023 року 7-8 December |
Науковий керівник: | Малюта, Людмила Ярославівна Maliuta, L. |
УДК: | 636.15 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 50-52 |
Початкова сторінка: | 50 |
Кінцева сторінка: | 52 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44137 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687 https://doi.org/10.1177/1938965508322174 https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012 https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180 https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001 https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007 http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf |
Перелік літератури: | 1. Amanjeet Singh, Matt Syal, Sue C. Grady, Sinem Korkmaz. Effects of Green Buildings on Employee Health and Productivity. American Journal of Public Health. 2010. No. 9. P. 1665-1668. URL: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687 2. Butler, J. The Compelling “Hard Case” for “Green” Hotel Development. Cornell Hospitality Quarterly. 2008. No. 49. P. 234 - 244. URL: https://doi.org/10.1177/1938965508322174 3. Fukey, L., & Issac, S. Connect among Green, Sustainability and Hotel Industry: A Prospective Simulation Study. World Academy of Science, Engineering and Technology. International Journal of Social, Behavioral, Educational, Economic, Business and Industrial Engineering. 2014. No 8. P. 296-312. 4. Han, H., Lee, J., Trang, H., & Kim, W. Water conservation and waste reduction management for increasing guest loyalty and green hotel practices. International Journal of Hospitality Management. 2018. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012 5. Jones, P., Hillier, D., & Comfort, D. Sustainability in the global hotel industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management. 2014. No. 26. P. 5-17. URL: https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180 6. Kang, K., Stein, L., Heo, C., & Lee, S. Consumersʼ willingness to pay for green initiatives of the hotel industry. International Journal of Hospitality Management. 2012. No. 31. P. 564-572. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001 7. Kim, Y., Kim, W., Choi, H., & Phetvaroon, K. The effect of green human resource management on hotel employees’ eco-friendly behavior and environmental performance. International Journal of Hospitality Management. 2019. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007 8. Малюта Л.Я., Мельник Л.М. Інструменти екологічно зорієнтованого управління підприємством Соціально-економічні проблеми і держава. 2013. Вип. 2 (9). С. 178-187. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf. 9. Малюта Л.Я., Мельник Л.М. Екологічний імператив забезпечення економічної безпеки в контексті сталого розвитку суспільства. Галицький економічний вісник. Тернопіль : ТНТУ, 2014. Том 44. № 1. С. 21-29. 10. Малюта Л. Я., Катола М.Р. Сучасні тенденції та інноваційні стратегії розвитку готельного бізнесу. Матеріали ІІ Міжнародної науковопрактичної конференції «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства» ( м. Запоріжжя, 10 листопада 2023 р.). Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2023. 1268 с. С.968-970. 11. Шерстюк Р.П. Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія. Тернопіль, 2023. 310с. |
References: | 1. Amanjeet Singh, Matt Syal, Sue C. Grady, Sinem Korkmaz. Effects of Green Buildings on Employee Health and Productivity. American Journal of Public Health. 2010. No. 9. P. 1665-1668. URL: https://doi.org/10.2105/AJPH.2009.180687 2. Butler, J. The Compelling "Hard Case" for "Green" Hotel Development. Cornell Hospitality Quarterly. 2008. No. 49. P. 234 - 244. URL: https://doi.org/10.1177/1938965508322174 3. Fukey, L., & Issac, S. Connect among Green, Sustainability and Hotel Industry: A Prospective Simulation Study. World Academy of Science, Engineering and Technology. International Journal of Social, Behavioral, Educational, Economic, Business and Industrial Engineering. 2014. No 8. P. 296-312. 4. Han, H., Lee, J., Trang, H., & Kim, W. Water conservation and waste reduction management for increasing guest loyalty and green hotel practices. International Journal of Hospitality Management. 2018. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.03.012 5. Jones, P., Hillier, D., & Comfort, D. Sustainability in the global hotel industry. International Journal of Contemporary Hospitality Management. 2014. No. 26. P. 5-17. URL: https://doi.org/10.1108/IJCHM-10-2012-0180 6. Kang, K., Stein, L., Heo, C., & Lee, S. Consumersʼ willingness to pay for green initiatives of the hotel industry. International Journal of Hospitality Management. 2012. No. 31. P. 564-572. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2011.08.001 7. Kim, Y., Kim, W., Choi, H., & Phetvaroon, K. The effect of green human resource management on hotel employees’ eco-friendly behavior and environmental performance. International Journal of Hospitality Management. 2019. URL: https://doi.org/10.1016/J.IJHM.2018.04.007 8. Maliuta L.Ya., Melnyk L.M. Instrumenty ekolohichno zoriientovanoho upravlinnia pidpryiemstvom Socio-Economic Problems and the State. 2013. Iss. 2 (9). P. 178-187. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13mlmzup.pdf. 9. Maliuta L.Ya., Melnyk L.M. Ekolohichnyi imperatyv zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky v konteksti staloho rozvytku suspilstva. Galician economic journal. Ternopil : TNTU, 2014. V. 44. No 1. P. 21-29. 10. Maliuta L. Ya., Katola M.R. Suchasni tendentsii ta innovatsiini stratehii rozvytku hotelnoho biznesu. Materialy II Mizhnarodnoi naukovopraktychnoi konferentsii "Svitovi dosiahnennia i suchasni tendentsii rozvytku turyzmu ta hotelno-restorannoho hospodarstva" ( m. Zaporizhzhia, 10 lystopada 2023 y.). Zaporizhzhia: NU "Zaporizka politekhnika", 2023. 1268 p. P.968-970. 11. Sherstiuk R.P. Naukova shkola Bohdana Andrushkiva: fenomen, vikhy, dosiahnennia, filosofiia. Ternopil, 2023. 310p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DEFISDS_2023_Budna_Y-Economic_benefits_of_implementing_50-52.pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
DEFISDS_2023_Budna_Y-Economic_benefits_of_implementing_50-52.djvu | 54,01 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
DEFISDS_2023_Budna_Y-Economic_benefits_of_implementing_50-52__COVER.png | 1,25 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.