Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43770

Titre: Вегетаріанські та веганські опції в закладах ресторанного господарства - розширення асортименту
Autre(s) titre(s): Vegetarian and vegan options in restaurants - expanding the range
Auteur(s): Пахомова, А. С.
Картель, В. С.
Pakhomova, A. S.
Kartel, V. S.
Affiliation: Одеський національний технологічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Пахомова А. С. Вегетаріанські та веганські опції в закладах ресторанного господарства - розширення асортименту / А. С. Пахомова, В. С. Картель // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 271–272. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Pakhomova A. S., Kartel V. S. (2023) Vehetarianski ta vehanski optsii v zakladakh restorannoho hospodarstva - rozshyrennia asortymentu [Vegetarian and vegan options in restaurants - expanding the range]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 271-272 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Date de publication: 6-déc-2023
Date of entry: 21-jan-2024
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 641.56.338
Number of pages: 2
Page range: 271-272
Start page: 271
End page: 272
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43770
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Tucker, J., & Thompson, J. (2022). The growth of vegetarianism and veganism: implications for food and nutrition policy. Food Policy, 97, 102077
2. Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України. (2022). Соціодемографічний портрет України. Київ: НАН України.
3. Українська асоціація вегетаріанців. (2022). Вегетаріанське харчування в Україні: тенденції та перспективи. Київ: Українська асоціація вегетаріанців.
References (International): 1. Tucker, J., & Thompson, J. (2022). The growth of vegetarianism and veganism: implications for food and nutrition policy. Food Policy, 97, 102077
2. Instytut demohrafii ta sotsialnykh doslidzhen NAN Ukrainy. (2022). Sotsiodemohrafichnyi portret Ukrainy. Kyiv: NAN Ukrainy.
3. Ukrainska asotsiatsiia vehetariantsiv. (2022). Vehetarianske kharchuvannia v Ukraini: tendentsii ta perspektyvy. Kyiv: Ukrainska asotsiatsiia vehetariantsiv.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.