Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43770

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПахомова, А. С.
dc.contributor.authorКартель, В. С.
dc.contributor.authorPakhomova, A. S.
dc.contributor.authorKartel, V. S.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2023
dc.date.accessioned2024-01-21T14:52:20Z-
dc.date.available2024-01-21T14:52:20Z-
dc.date.created2023-12-06
dc.date.issued2023-12-06
dc.identifier.citationПахомова А. С. Вегетаріанські та веганські опції в закладах ресторанного господарства - розширення асортименту / А. С. Пахомова, В. С. Картель // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 271–272. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-71-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43770-
dc.format.extent271-272
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
dc.titleВегетаріанські та веганські опції в закладах ресторанного господарства - розширення асортименту
dc.title.alternativeVegetarian and vegan options in restaurants - expanding the range
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc641.56.338
dc.relation.references1. Tucker, J., & Thompson, J. (2022). The growth of vegetarianism and veganism: implications for food and nutrition policy. Food Policy, 97, 102077
dc.relation.references2. Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України. (2022). Соціодемографічний портрет України. Київ: НАН України.
dc.relation.references3. Українська асоціація вегетаріанців. (2022). Вегетаріанське харчування в Україні: тенденції та перспективи. Київ: Українська асоціація вегетаріанців.
dc.relation.referencesen1. Tucker, J., & Thompson, J. (2022). The growth of vegetarianism and veganism: implications for food and nutrition policy. Food Policy, 97, 102077
dc.relation.referencesen2. Instytut demohrafii ta sotsialnykh doslidzhen NAN Ukrainy. (2022). Sotsiodemohrafichnyi portret Ukrainy. Kyiv: NAN Ukrainy.
dc.relation.referencesen3. Ukrainska asotsiatsiia vehetariantsiv. (2022). Vehetarianske kharchuvannia v Ukraini: tendentsii ta perspektyvy. Kyiv: Ukrainska asotsiatsiia vehetariantsiv.
dc.identifier.citationenPakhomova A. S., Kartel V. S. (2023) Vehetarianski ta vehanski optsii v zakladakh restorannoho hospodarstva - rozshyrennia asortymentu [Vegetarian and vegan options in restaurants - expanding the range]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 271-272 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationОдеський національний технологічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage271
dc.citation.epage272
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.