Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43770

Назва: Вегетаріанські та веганські опції в закладах ресторанного господарства - розширення асортименту
Інші назви: Vegetarian and vegan options in restaurants - expanding the range
Автори: Пахомова, А. С.
Картель, В. С.
Pakhomova, A. S.
Kartel, V. S.
Приналежність: Одеський національний технологічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Пахомова А. С. Вегетаріанські та веганські опції в закладах ресторанного господарства - розширення асортименту / А. С. Пахомова, В. С. Картель // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 271–272. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pakhomova A. S., Kartel V. S. (2023) Vehetarianski ta vehanski optsii v zakladakh restorannoho hospodarstva - rozshyrennia asortymentu [Vegetarian and vegan options in restaurants - expanding the range]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 271-272 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 6-гру-2023
Дата внесення: 21-січ-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
УДК: 641.56.338
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 271-272
Початкова сторінка: 271
Кінцева сторінка: 272
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43770
ISBN: 978-617-7875-71-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Перелік літератури: 1. Tucker, J., & Thompson, J. (2022). The growth of vegetarianism and veganism: implications for food and nutrition policy. Food Policy, 97, 102077
2. Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України. (2022). Соціодемографічний портрет України. Київ: НАН України.
3. Українська асоціація вегетаріанців. (2022). Вегетаріанське харчування в Україні: тенденції та перспективи. Київ: Українська асоціація вегетаріанців.
References: 1. Tucker, J., & Thompson, J. (2022). The growth of vegetarianism and veganism: implications for food and nutrition policy. Food Policy, 97, 102077
2. Instytut demohrafii ta sotsialnykh doslidzhen NAN Ukrainy. (2022). Sotsiodemohrafichnyi portret Ukrainy. Kyiv: NAN Ukrainy.
3. Ukrainska asotsiatsiia vehetariantsiv. (2022). Vehetarianske kharchuvannia v Ukraini: tendentsii ta perspektyvy. Kyiv: Ukrainska asotsiatsiia vehetariantsiv.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.