Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43767

Назва: Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів
Інші назви: Nutritional value of a bun with a changed composition of fats
Автори: Адамішин, О. В.
Карпик, Галина Вікторівна
Adamishyn, O. V.
Karpyk, G. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Адамішин О. В. Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів / О. В. Адамішин, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 267. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Adamishyn O. V., Karpyk G. V. (2023) Kharchova tsinnist bulochky zi zminenym skladom zhyriv [Nutritional value of a bun with a changed composition of fats]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 267 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 6-гру-2023
Дата внесення: 21-січ-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
УДК: 664.661
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 267
Початкова сторінка: 267
Кінцева сторінка: 267
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43767
ISBN: 978-617-7875-71-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.