Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43767
Tytuł: | Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів |
Inne tytuły: | Nutritional value of a bun with a changed composition of fats |
Authors: | Адамішин, О. В. Карпик, Галина Вікторівна Adamishyn, O. V. Karpyk, G. V. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Адамішин О. В. Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів / О. В. Адамішин, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 267. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Adamishyn O. V., Karpyk G. V. (2023) Kharchova tsinnist bulochky zi zminenym skladom zhyriv [Nutritional value of a bun with a changed composition of fats]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 267 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 6-gru-2023 |
Date of entry: | 21-sty-2024 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 267 |
Główna strona: | 267 |
Strona końcowa: | 267 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43767 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Adamishyn_O_V-Nutritional_value_of_a_267.pdf | 426,04 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Adamishyn_O_V-Nutritional_value_of_a_267.djvu | 20,55 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Adamishyn_O_V-Nutritional_value_of_a_267__COVER.png | 461,69 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi