Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43767
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Адамішин, О. В. | |
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Adamishyn, O. V. | |
dc.contributor.author | Karpyk, G. V. | |
dc.coverage.temporal | 6-7 грудня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 6-7 December 2023 | |
dc.date.accessioned | 2024-01-21T14:52:20Z | - |
dc.date.available | 2024-01-21T14:52:20Z | - |
dc.date.created | 2023-12-06 | |
dc.date.issued | 2023-12-06 | |
dc.identifier.citation | Адамішин О. В. Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів / О. В. Адамішин, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 267. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-71-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43767 | - |
dc.format.extent | 267 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V.A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 | |
dc.title | Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів | |
dc.title.alternative | Nutritional value of a bun with a changed composition of fats | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.identifier.citationen | Adamishyn O. V., Karpyk G. V. (2023) Kharchova tsinnist bulochky zi zminenym skladom zhyriv [Nutritional value of a bun with a changed composition of fats]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 267 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 267 | |
dc.citation.epage | 267 | |
dc.citation.conference | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Adamishyn_O_V-Nutritional_value_of_a_267.pdf | 426,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Adamishyn_O_V-Nutritional_value_of_a_267.djvu | 20,55 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Adamishyn_O_V-Nutritional_value_of_a_267__COVER.png | 461,69 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.