このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43767

タイトル: Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів
その他のタイトル: Nutritional value of a bun with a changed composition of fats
著者: Адамішин, О. В.
Карпик, Галина Вікторівна
Adamishyn, O. V.
Karpyk, G. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Адамішин О. В. Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів / О. В. Адамішин, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 267. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Adamishyn O. V., Karpyk G. V. (2023) Kharchova tsinnist bulochky zi zminenym skladom zhyriv [Nutritional value of a bun with a changed composition of fats]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 267 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
発行日: 6-12月-2023
Date of entry: 21-1月-2024
出版者: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 267
Start page: 267
End page: 267
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43767
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。