Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42830

Title: Тонізуючий молоковмісний ферментований напій
Other Titles: Dairy-containing fermented tonic drink
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Журбик, Р. І.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дацишин К. Є. Тонізуючий молоковмісний ферментований напій / Катерина Євгенівна Дацишин, Р. І. Журбик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 15. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Datsyshyn K. Ye., Zhurbyk R. I. (2023) Tonizuiuchyi molokovmisnyi fermentovanyi napii [Dairy-containing fermented tonic drink]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 15 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.138
Number of pages: 1
Page range: 15
Start page: 15
End page: 15
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42830
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с.
2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини: Підруч. – К: НУХТ, 2020. – 323 с.
References (International): 1. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p.
2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny: Pidruch, K: NUKhT, 2020, 323 p.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.